Alin Petrache, şeful COSR, anunţă că îşi depune mandatul după Olimpiada de la Rio

E.b. | 15.08.2016

Alin Petrache, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a anunţat, într-un comunicat publicat în miez de noapte pe site-ul COSR, că-şi va depune mandatul după Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Pe aceeași temă

 

 

Decizia lui Petrache pare a fi una de imagine. El a fost ales în 2014 pentru o perioadă de doi ani, astfel că mandatul lui se va încheia după Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, atunci când COSR ar trebui să orgnizeze alegeri la funcţiile de conducere pentru următorii patri ani, scrie prosport.ro.

 

După Jocurile Olimpice vom analiza în cadrul Adunării Generale a COSR toată activitatea de pregătire a sportivilor, rezultatele obţinute de fiecare federaţie, de fiecare sportiv şi responsabilitatea ce revine fiecăruia, inclusiv factorilor de conducere, atât din cadrul COSR, cât şi al federaţiilor şi cluburilor sportive. Toată aceasta analiză şi măsurile ce vor fi decise vor fi prezentate transparent, deschis, opiniei publice prin intermediul media (...). Privitor la calitatea slaba, indoielnica a unora dintre echipamentele sportive ale Echipei Olimpice a Romaniei, imi cer scuze in numele meu personal si al COSR, atat sportivilor care au avut de suferit, cat si opiniei publice. La intoarcerea in tara, dupa Jocurile Olimpice, vom demara o ancheta interna in cadrul COSR pentru a stabili cine se face vinovat si care sunt masurile luate, sanctiunile aplicate. Toti cei vinovati vor plati, indiferent de locul pe care il ocupa. Vom informa neintarziat opinia publica de rezultatele anchetei. COSR va pune in continuare la dispozitia organelor Statului toate datele si informatiile solicitate in acest caz. scrie Alin Petrache pe site-ul COSR.

 

La Jocurile Olimpice de la Rio se prefigurează cea mai slabă prestaţie a României din ultimii 50 de ani.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22