Alin Teodorescu: Propunerile lui Dragnea, manele politice. Vor cadea in desuetitudine

P.c. | 13.12.2014

Pe aceeași temă

Sociologul Alin Teodorescu a analizat propunerile de reformare a PSD lansate de Liviu Dragnea, catalogandu-l pe viceprim-ministru ca fiind un „producător de proiecte fantasmagorice”, conform stiripesurse.ro

 

Liviu Dragnea are trei propuneri de reformare a PSD: președinții Consiliilor Județene să nu mai fie și şi şefi de filiale PSD, șeful CJ să își piardă, prin lege, și calitatea de ordonator de credite, iar atribuțiile executive să fie preluate de un administrator public și mandatele aleşilor locali să fie limitate.

 

Cele trei propuneri ale domnului Dragnea sunt manele politice, ca să mă exprim politicos. Nu au o bază de consultare în interiorul partidului, sunt provenite din aceeași sursă din care au provenit și sloganurile de campanie de anul acesta. Nu vin din interiorul partidului, a spus Teodorescu.

 

CITITI SI: CRITICI ale versiunii PONTA-DRAGNEA de modernizare a PSD: Duc ţara în epoca lui STALIN. Vor sa treaca la o formulă COMUNISTA

 

Nu mai e președinte CJ, acum e viceprim-ministru și vrea să ia din mâinile președintelui CJ atributul de a fi principal ordonator de credite.Domnul Dragnea, ca de obicei, înțelege parțial ce i se spune sau ce citește. Aceste trei propuneri vor cădea în desuetudine în curând.”, a explicat sociologul Alin Teodorescu la Digi24.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22