Alin Tișe, vicepreședinte PNL și președinte al CJ Cluj, va candida la șefia partidului

Dora Vulcan | 10.02.2017

Alin Tișe, presedintele consiliului judetean Cluj și vicepresedinte al PNL, și-a anunțat intenția de a candida pentru o functie de conducere in partid, poate chiar pentru functia de presedinte, transmite Agerpres.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

"Luni va fi Birou Permanent National al PNL si se va discuta despre convocarea unei Conventii Nationale unde sa aiba loc alegeri, cel mai probabil la sfarsitul lunii mai, inceputul lunii iunie. Vor fi mai multe candidaturi din partea PNL Cluj pentru functii la varful partidului si eu, personal, voi candida pentru una dintre functiile de varf, e posibil si pentru cea de presedinte al PNL", a declarat, intr-o conferinta de presa, Alin Tise, citat de Agerpres.

 

El a mai spus ca "vremea celor care ajung sa conduca partide prin combinatii, prin grupari si manipulari facute in randul membrilor a incetat".

 

 

Tise provine din fostul PDL.Pana acum, singurul care si-a anuntat clar intentia de a candida la functia de presedinte al partidului a fost deputatul Catalin Predoiu. De asemenea, Ludovic Orban a dat de inteles ca va candida daca isi rezolva probleme in instanta. La randul sau, deputatul Ovidiu Raetchi nu a exclus o eventuala candidatura.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22