Alina Gorghiu: Candidatul PNL pentru Primaria Capitalei ii va seduce pe bucuresteni

Paul Cristescu | 08.12.2015

Alina Gorghiu, co-presedintele PNL, a declarat aseara ca PNL pregateste un candidat surpriza la primaria capitalei, care "ii va seduce pe bucuresteni" si va castiga alegerile in mod sigur.

Pe aceeași temă

 

In ceea ce priveste candidatul PNL la Primaria Generala, Gorghiu, invitata la Realitatea TV, a spus ca liberalii au pregatit deja o lista si ca un nume va fi propus in sedinta Consiliul National de la finalul acestei saptamani."Primaria Capitalei va fi castigata de PNL, avem candidati buni, o sa vedeti, la Consiliul National vom face aceasta propunere de validare a unuia dintre cei sondati si eu cred ca va fi validata", a declarat Gorghiu, adaugand totusi ca nu este "foarte multumita de variantele de la sectoare, pentru ca nu sunt toate castigatoare in acest moment", conform ziare.com


Gorghiu a mentionat ca principalul criteriu pe care bucurestenii vor ca primarul general sa il respecte, potrivit sondajelor facute pana acum de PNL, este sa fie "cinstit si onest". "Il avem si de aceea spun ca o sa castigam", a subliniat liderul liberal, mentionand ca propunerea PNL este un om integru, indeplineste criteriile de profesionalism si sta bine in sondaje."De multa vreme PNL nu a mai avut asa o oferta pentru Capitala la nivel de principiu", a continuat aceasta.
 

Gorghiu a aratat ca nici ea, nici Catalin Predoiu nu isi doresc sa intre in cursa pentru Primaria Bucuresti."Eu nu vreau sa candidez la Primaria Generala, este o functie cu o foarte mare responsabilitate. M-as inhama la orice responsabilitate pentru PNL, dar sunt colegi care au toate abilitatile, pregatirea si competenta pentru a gestiona aceasta functie", a spus Gorghiu.
 

La Primaria Capitalei trebuie pusa o bomba


Co-presedintele PNL a mai aratat ca mostenirea lasata de Sorin Oprescu la Primaria Capitalei este infioratoare. "Acolo trebuie pusa o bomba", a spus liderul liberalilor. "Pana vineri vom stii cine este candidatul. Cel care va fi candidat va seduce bucurestenii", a punctat aceasta.

Intre timp, a subliniat Gorghiu, primarul interimar al Capitalei, liberalul Razvan Sava, va trebui sa se asigure "ca in aceste luni de iarna nimeni nu ramane fara caldura (...) si ca vor fi publicate contractele pe site - bucurestenii vor vedea in mod limpede unde se duc banii". In plus, edilul "trebuie sa faca echipa cu primarii de sector, astfel incat sa nu vad ca dupa trei fulgi de zapada s-a blocat Bucurestiul".

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22