Alina Gorghiu cere sprijinul PSD, UNPR, ALDE, pentru rezolvarea situatiei TVR

Vlad Toma | 25.02.2016

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a declarat aseara, la TVR, ca SRTV trebui reorganizata deoarece se afla intr-o situatie dramatica. Gorghiu a solicitat sprijinul liderilor PSD, UNPR si ALDE, pentru rezolvarea acestei situatii.

Pe aceeași temă

 

"In situatii de criza adopti solutii de urgenta (...). Toti colegii din comisiile de cultura au aceasta preocupare. Fac apel la liderii PSD, UNPR, ALDE - e un moment limita pentru o institutie esentiala" a spus Gorghiu, citata de Hotnews.

 

"Solicitarea noastra a fost: haideti sa punem Consiliu de Administratie, unul de profesionisti. Hai sa-i lasam pe profesionisti cateva luni. Pana astazi, aceasta solutie a fost ignorata", spune liderul PNL. 
 

"E un subiect care nu e suficient dezbatut. Toata lumea cu scaun la cap intelege ca televiziunea publica este necesara. E o instiutie de utilitate nationala, fiecare cetatean are nevoie de o informare corecta, care nu se poate face daca nu exsita stabilitate si predictibilitate si daca nu se face o reorganizare a acestei institutii", sustine Gorghiu.
 

Gorghiu a mai subliniat faptul ca PNL a fost mereu preocupat de situatia TVR. "Exista o lege din 1994 a TVR, care se vrea a fi modificata. E o lege pe care o contest pentru ca nu are legatura cu realitatea si nu rezolva situatia, doar politzeaza TVR-ul. Nu vorbeste despre solutii, ci doar de bicefalitatea conducerii in TVR", a spus Gorghiu, conform sursei citate.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22