Alina GORGHIU, despre acuzatiile lui Victor Ponta: Sa faca sesizari la organele competente daca nu minte, altfel favorizeaza infractorii

P.c. | 14.05.2015

Pe aceeași temă

Alina Gorghiu, copreședintele PNL, a comentat declaratiile lui Victor Ponta legate de faptul ca PNL ar fi facut lobby în favoarea unei companii, in legatura cu Codul Silvic. Gorghiu il invita pe premier sa sesizeze organele competente daca are informatii in aceasta privinta.

 

"Înțeleg că domnul Ponta face declarații iresponsabile și susține ca PNL a făcut lobby în favoarea unei companii. Îl invit să facă sesizări la organele competente dacă nu minte, în caz contrar, voi fi nevoită să-l acuz că favorizează infractori", a spus Gorghiu.

 

CITITI SI: VIDEO Klaus Iohannis, replica DURA pentru Ponta pe Codul silvic: Am cerut SRI sa VERIFICE informatiile premierului legate de traficul de influenta. Daca ele NU se confirma, primul ministru va RASPUNDE

 

Gorghiu a mai aratat că măsura prin care se limiteaza exporturile de masă lemnoasă pe o anumită perioadă de timp a fost ideea Luciei Varga, membru PNL și fost ministru al Pădurilor: "Altfel, limitarea exporturilor de materie primă și înlocuirea acesteia cu produsul finit — mobila — a fost ideea colegei noastre, Lucia Varga. Victor Ponta își însușește din nou o inițiativă de-a noastră. E foarte bine! Măcar să pună în aplicare inițiativele noastre bune! Țara ar avea de câștigat, nu doar colegii de partid ai domniei sale, implicați în retrocedările de paduri și mafia despăduririlor. După cum se știe, din dragoste pentru pădurile țării, unii colegi din PSD de-ai domnului Ponta sunt cercetați penal, iar alții se află acum după gratii, în dosare legate de mafia retrocedărilor de păduri", a mai afirmat copreședintele într-o postare pe Facebook.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22