Alina Gorghiu: Klaus Iohannis a stopat transferul de putere de la Basescu catre Victor Ponta

A.g | 11.03.2015

Pe aceeași temă

 Alina Gorghiu, co-presedintele PNL a afirmat intr-un interviu pentru Adevarul ca Traian Basescu a incercat un transfer de putere catre Victor Ponta dar ca Iohannis a stricat socotelile celor doi, informeaza Hotnews.

 

"S-a folosit acelasi discurs dublu. In spatele ecranului, Ponta, Basescu si Elena Udrea erau foarte buni prieteni. Era un grup care avea un obiectiv comun: s-a incercat transferul de putere de la Traian Basescu catre Victor Ponta. A existat, din fericire, un Klaus Iohannis care le-a stricat tot acest scenariu (...) Premierul incearca sa faca distinctia intre PDL si PNL. Ponta sa nu uite ca a fost unul dintre ministrii girati de Traian Basescu si ca a fost coleg de bancuta cu Elena Udrea in Guvern", a afirmat Alina Gorghiu. 

Gorghiu vorbeste despre un presupus “transfer de putere” de la Basescu la Ponta.

 

Ea explica: “Până la urmă, tot răul spre bine. A fost o înţelegere care a depăşit limita decenţei. S-a folosit acelaşi discurs dublu pe care îl vedeţi astăzi la Victor Ponta. Pe ecranele televizoarelor erau adversari, în spatele ecranului, erau foarte buni prieteni. Era un grup care avea un obiectiv comun, acela de a face transferul de putere, într-un mod elegant, de la Traian Băsescu către Victor Ponta, viitorul preşedinte al României, în opinia domniei sale”, argumenteaza Gorghiu, aratand ca a existat un factor perturbator in acest scenariu – Klaus Iohannis.

 

                                                     
 

Aceasta a mai explicat cum spera liberalii sa ajunga la guvernare pana in 2016 si ce probleme intampina in formarea unei noi majoritati parlamentare. De asemenea, Alina Gorghiu a vorbit despre relatia politica dintre Ponta si Basescu, despre Codul Fiscal propus de PSD, dar si despre oamenii politici aflati dupa gratii.

 

CITITI SI: Alina Gorghiu, copresedintele PNL: Pactul de coabitare urmarea trasferul de putere de la Traian Basescu la Victor Ponta. A fost momentul in care s-a rupt USL

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22