Alina Gorghiu: Liviu Dragnea visează la vremurile când justiția era la cheremul PSD

Vlad Toma | 21.11.2016

Alina Gorghiu, presedintele PNL, a criticat declaratiile facute recent de Liviu Dragnea, presedintele PSD, care a afirmat ca, daca PSD va castiga alegerile, cei responsabili pentru greselile din ultima perioada vor plati in instanta pentru ceea ce au facut.

Pe aceeași temă

 

Presedinta PNL considera ca Dragnea merge pe linia inaugurata deja in PSD de Nastase si Iliescu, utilizand diferite amenintari pentru a cenzura discursul politic al adersarilor: "Campania PSD a intrat în faza pe intimidări, dl Dragnea visează la vremurile când justiția era la cheremul PSD. Dragnea crede că plângerile penale ne sperie, că o campanie agresivă de denigrare a PNL și a lui Dacian Cioloș ne va închide gura, ne va opri din a spune cât de populiști și demagogi sunt pesediștii. Așa au procedat și Năstase, și Iliescu. Același discurs îl au și urmașii lor, Ponta și Dragnea: amenință cu pușcăria, cu plângeri penale, cu represiunea, le e dragă cenzura. Dar românii au știut să reacționeze, prin vot, la brutalitatea lor și la lipsa lor de structură democratică."

 

Gorghiu considera ca dreptatea de care vorbeste presedintele PSD suna extrem de fals si da cateva exemple care ar demonstra cam ce intelege PSD prin acest cuvant: "Nimic nu sună mai fals decât cuvântul ”dreptate” din gura dlui Dragnea. Liviu Dragnea și PSD ne-au arătat de nenumărate ori ce înseamnă dreptatea, în viziunea lor:


Le-au făcut suficientă dreptate românilor din diaspora, în 2014, când i-au împiedicat să voteze. Le-au făcut dreptate și românilor din comunitățile conduse de baronii PSD, unde știți cât de greu o duc oamenii și cât de bine au dus-o baronii. Majoritatea PSD le-a făcut dreptate românilor și când i-a pus deasupra justiției pe dl Oprea și pe alți politicieni care au dobândit, prin votul colegilor, imunitate în fața justiției."

 

Sefa PNL crede ca dreptatea PSD inseamna "un stat al imunităților. Frontul anti-justiție va fi instituționalizat, planul pentru suspendarea Președintelui va deveni realitate; angajamentul României pentru Apărare - 2% din PIB - va fi abandonat, ca și orientarea externă către Vest. De dreptatea prost înțeleasă a PSD-ului românii se pot lipsi."

 

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat aseara, la Romania Tv, ca PSD va face dreptate pana la capat daca va castiga alegerile si ca toti cei responsabili pentru raul facut in ultima perioada vor plati.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22