Alina Gorghiu: Mi-as dori o prezenta cat mai activa din partea lui Crin Antonescu in politica

T.d. | 22.05.2015

Pe aceeași temă

Copresedintele PNL Alina Gorghiu afirma ca isi doreste o prezenta politica mai activa a fostului lider liberal Crin Antonescu.

Eu mi-as dori, i-am spus-o si personal, o spun si public, mi-as dori o prezenta cat mai activa din partea domnului Crin Antonescu in politica romaneasca. Este un personaj al carui loc nu va putea fi luat niciodata de nimeni. Dar isi gestioneaza cum considera domnia sa prezenta politica”, a spus Gorghiu, potrivit Romania Libera.

De altfel, in calitate de fost presedinte al formatiunii liberale, Crin Antonescu este membru de drept in conducerea Biroului Politic National, a mai aratat Gorghiu.

Este un loc pe care niciodata nimeni n-o sa i-l ia. Mi-as dori foarte tare sa fie prezent alaturi de noi in permanenta. Este optiunea domniei sale”, a continuat copresedintele PNL.

Alina Gorghiu a mai precizat ca se consulta frecvent cu fosti presedinti liberali – Crin Antonescu, Mircea Ionescu Quintus –, vorbind despre un lucru firesc.

Miercuri seara, in cadrul concertului aniversar al PNL, fostul lider liberal Crin Antonescu a declarat ca este “ultima oara cand se adreseaza unei asemenea adunari liberale”.

"Urarea mea la aceasta varsta extraordinara este sa aveti in continuare puterea de a crede in aceste valori si a le servi, de a apara, prin vocatia originara a PNL, democratia, libertatea si prosperitatea, statul de drept, de a avea puterea de a apara Parlamentul, chiar cand nu aveti majoritate. Nu exista in istorie democratie fara un Parlament puternic. De a apara prezumtia de nevinovatie, chiar cand adversari sunt arestati, pentru ca inseamna stat de drept si de a apara prin comportament si ce va pune la dispozitie acest statut, rolul politicienilor si al partidelor. De a crede mereu si pana la capat ca singura sursa legitima durabila a puterii este cetateanul", le-a transmis fostul lider liberal participantilor la aniversarea a 140 de ani de la infiintarea PNL.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22