Alina Gorghiu: PNL nu va face alianțe electorale nici cu Băsescu, nici cu PSD

Iulian Popescu | 07.03.2016

Alina Gorghiu a declarat luni seară că liberalii nu vor face alianțe electorale nici cu fostul șef de stat, Traian Băsescu, nici cu PSD, despre care Gorghiu afirmă că "nu știe să fie partener în niciun fel de alianță".

Pe aceeași temă

 

"Vreau să fiu foarte directă și să vă spun că PNL are o decizie în forurile de conducere: nu vom face niciun fel de alianță preelectorală sau post-electorală nici cu Traian Băsescu, nici cu PSD (....) Nu s-a pus și nu se va pune în discuție acest aspect. Aș vrea chiar să spulber varianta unei alianțe cu Traian Băsescu la Primăria Capitalei", a declarat copreședintele PNL, la Realitatea TV.

 

Gorghiu a precizat că face apel la electoratul celorlalte partide de dreapta să înțeleagă de ce trebuie să își concentreze votul pe candidatul PNL la Primăria Generală a Capitalei.

 

"Aș vrea să vă spun că cine nu va vota în alegerile locale candidații PNL va favoriza câștigarea Capitalei și a sectoarelor de către PSD. Este o bătălie în doi. Această Capitală, care merită mult mai multe decât are în acest moment, de aproape opt ani de zile e sub administrație PSD (...) Cătălin Predoiu a prezentat o realitate cât se poate de evidentă pentru toată lumea că dreapta e împărțită. Avem nevoie de fiecare vot care ar putea să fie direcționat către alți candidați (...) Se poate gândi că votul acela se duce în defavoarea dreptei", a adăugat Gorghiu.

 

În ceea ce îi privește pe social-democrați, Gorghiu a punctat faptul că aceștia nu știu să fie parteneri în niciun fel de alianță.

 

"Cam toți care am făcut alianțe, la un moment dat, cu dânșii am constatat că nu sunt parteneri serioși", a mai spus copreședintele PNL.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22