Alina Gorghiu (PNL): Orice zi de guvernare PSD in frunte cu Victor Ponta ESTE TOXICA pentru Romania. PNL cauta sprijin pentru motiunea de cenzura

T.d. | 20.01.2015

Pe aceeași temă

“E important sa intelegem ca orice zi la guvernare a PSD in frunte cu Victor Ponta e toxica pentru Romania”, sustine co-presedintele PNL Alina Gorghiu. Liderul liberal afirma, intr-un interviu pentru Ziare.com, ca PNL a inceput discutiile cu parlamentarii altor partide in vederea sustinerii motiunii de cenzura.

“Guvernul e subred, trebuie sa plece si mai devreme sau mai tarziu va face implozie”, arata Alina Gorghiu. Potrivit sursei citate, liderul liberal considera guvernarea PSD drept “o mare vulnerabilitate la adresa statului de drept.

Alina Gorghiu s-a referit si la o eventuala excludere din partid a lui Tudor Chiuariu (vizat de doua capete de acuzare in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri): "Nu veti vedea prelungita o stare care sa aduca prejudicii de imagine PNL".

PNL se pregateste temeinic pentru guvernare. E important sa intelegem ca orice zi la guvernare a PSD in frunte cu Victor Ponta e toxica pentru Romania. PNL ar putea sta sa vada cum se erodeaza PSD cateva luni, cum spune dl Quintus, chiar un an. Dar pentru Romania PSD la guvernare inseamna un esec, costuri pentru economie, pe plan extern, o mare vulnerabilitate la adresa statului de drept”, sustine Alina Gorghiu.

Co-presedintele PNL mai arata ca: “Guvernul e subred, trebuie sa plece si mai devreme sau mai tarziu va face implozie. Sunt atat de mari presiunile de la baronii locali, din afara PSD, incat Victor Ponta isi bea degeaba cafeaua la Palatul Victoria”.

Intrebata daca sustine Legea Securitatii Cibernetice, Gorghiu a replicat: “Da, in conditiile in care sunt respectate drepturile si libertatile cetatenilor. E un lucru esential pe care PNL si-l doreste: autorizatia de la judecator atunci cand invadezi viata privata a unui cetatean. Daca ne asezam toti la masa, nu vad de ce nu s-ar rezolva foarte repede aceasta speta. In Camera nu s-a dezbatut legea pe care noi am contestat-o la CCR, nu ne-a intrebat nimeni daca suntem de acord”, a explicat co-presedintele liberal.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22