Alina Tănase, noul manager al institutului Clinic Fundeni. Fostul manager trece în sistemul privat

Dora Vulcan | 12.08.2019

Medicul Alina Tănase noul manager al Institutului Clinic Fundeni, după ce Carmen Orban și-a dat luni demisia motivând, după 9 ani, că vrea să intre în sistemul privat.

Pe aceeași temă

Alina Tănase, director medical al spitalului, își va intra în atribuții după ce a fost numită, luni, prin ordin al ministrului Sănătății Sorina Pintea, pentru o perioadă de șase luni.

Carmen Orban, manager al spitalului vreme de nouă ani, a spus că nu intenționează să mai conducă spitalul și că va rămâne simplu medic în spitalul Clinic Fundeni dar că vrea să încerce o nouă ”provocare”, în sistemul privat.


"Pe data de 16 august îmi expiră mandatul de manager şi am anunţat Ministerul Sănătăţii că nu doresc un nou mandat. Doresc să rămân medic în Institutul Clinic Fundeni şi voi profesa ca medic în continuare. Vreau să am o nouă provocare, aceea a managementului privat. Am mulţumit ministerului şi colegilor, îmi este foarte greu, rămân medic în Institutul Clinic Fundeni, rămân conferenţiar la UMF "Carol Davila", dar partea de management vreau să o desfăşor în sistemul privat", a explicat Carmen Orban pentru Agerpres.

Între 2009 şi 2011, Carmen Orban a fost manager general la Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică Reparatorie şi Arsuri.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22