Ambasada SUA la Bucuresti: Incurajam romanii sa ramana implicati in procesul civic

Tudor Despina | 05.11.2015

Un mesaj pe fondul protestelor de strada vine si din partea Washingtonului. Ambasada Statelor Unite la Bucuresti saluta demonstratiile pasnice.

Pe aceeași temă

 

Intr-un mesaj transmis pe Facebook, ambasadorul Hans Klemm transmite din nou condoleante pentru victimele incendiului din clubul Colectiv.

 

“Ultimele zile au fost atat de dinamice, cat si foarte emotionante. Aplaudam exercitarea pasnica a libertatii de exprimare si intrunire si ii incurajam pe toti romanii sa ramana implicati in procesul civic”, se arata in mesajul lui Hans Klemm.

 

Ambasada a reafirmat parteneriatul strategic pe care Washingtonul si Bucurestiul il au, “puternic si plin de energie”, si a aratat ca asteapta “cu nerabdare sa colaboram cu presedintele Iohannis, prim-ministrul interimar Sorin Campeanu si cu guvernul interimar in domeniile prioritare comune.

 

 

 

Ambasadorul SUA, Hans Klemm: „Ultimele zile au fost atât dinamice, cât şi foarte emoţionante. Transmitem din nou...

Posted by U.S. Embassy Bucharest on Thursday, November 5, 2015

 

In definitiv, relatia SUA-Romania este puternica datorita valorilor noastre democratice comune, angajamentului nostru fata de securitatea colectiva a cetatenilor nostri si dorinta noastra de a asigura prosperitatea comuna a ambelor tari”, mai transmite ambasadorul Klemm.

 

La acest moment au loc consultari cu partidele parlamentare la Palatul Cotroceni, presedintele Iohannis desemnand un premier interimar in persoana ministrului demisionar al Educatiei Sorin Campeanu.

 

PSD a fost primul partid care s-a asezat la masa negocierilor, liderul formatiunii Liviu Dragnea aratand la finalul consultarilor ca la acest moment nu poate fi vorba despre un nume de premier. Dragnea a mai spus ca e nevoie de o discutie cu toate partidele pentru a gasi raspunsuri la cerintele protestatarilor.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22