Ambasadorul SUA Hans Klemm spune că îl ”încurajează” pe Trump să viziteze România

Dora Vulcan | 05.04.2017

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a spus miercuri că îl ”încurajează” pe Donald Trump să viziteze Romania. Klemm consideră potențiala vizită a lui Trump în România ”o mare realizare".

Pe aceeași temă

 

 

 

 

 

"A trecut foarte mult timp de cand un presedinte american a venit ultima oara aici si ar fi o mare realizare daca acest lucru s-ar intampla. Mi-ar placea foarte mult sa il incurajez pe noul presedinte sa viziteze Romania. Nu stiu daca acest lucru se va intampla, dar tin degetele incrucisate pentru asta", a declarat Klemm, care a avut miercuri o intrevedere cu administratia publica locala. 

 

 

 

Ambasadorul SUA a adaugat ca autoritatile romane au lansat o invitatie oficiala catre Donald Trump, insa decizia finala apartine sefului de la Casa Alba.

 

 

 

 

Premierul Sorin Grindeanu a declarat marți că nu are date privind o posibilă vizită în România a președintelui SUA, Donald Trump, și că nu poate nici confirma, nici infirma o astfel de informație.

 

 

 

„Nu am date de acest fel și nici nu vreau să speculez. (...) Am spus lucrurile care sunt oficiale. (...) Nu pot să vă confirm sau să vă infirm”, a spus Grindeanu, într-o conferință de presă, organizată la Centrul Tehnic Renault de la Titu, transmite Digi 24. 

 

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22