Ambasadorul SUA, la Cluj: Am discutat despre nefericita ordonanţă şi răspunsul românilor

E.b. | 26.02.2017

Hans Klemm, ambasadorul SUA în România, a făcut o vizită, sâmbătă, la Cluj pentru a vedea o expoziţie de la Muzeul de Artă, însă înainte a avut câteva întâlniri cu tineri antreprenori şi cu primarul oraşului, Emil Boc.

Pe aceeași temă

 

 

 

Klemm a afirmat că au fost discutate şi ultimele evenimente petrecute la Bucureşti, printre care ”nefericita hotărâre a Guvernului de a face paşi înapoi în privinţa unor prevederi referitoare la corupţie şi despre răspunsul extraordinar al românilor, care constituie o sursă de inspiraţie şi din fericire, pentru decizia ulterioară a Guvernului de a retrage acea legislaţie”.

 

 

"Am discutat despre evenimentele din România, despre nefericita hotărâre a Guvernului de a face paşi înapoi în privinţa unor prevederi  referitoare la corupţie, despre răspunsul extraordinar al românilor, care constituie o sursă de inspiraţie şi din fericire, pentru decizia ulterioară a Guvernului de a retrage acea legislaţie”, a spus Hans Klemm, conform News.ro.

 

 

Protestele românilor, legislaţia anticorupţie, antreprenoriatul, dezvoltarea sectorului IT din România şi o întâlnire cu primarul Emil Boc, au fost câteva dintre motivele pentru care ambasadorul Hans Klemm a mers la Cluj. Însă adevăratul motiv al vizitei, a fost expoziţia „Electric Paradisum", şi întâlnirea cu pictoriţa Anca Bodea, scrie pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA la Bucureşti.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22