Andreea Arcan, șefa funcționarilor publici, simbol al imposturii pe pancartele #Rezist

Dora Vulcan | 30.05.2017

Andreea Arcan, fiica senatoarei PSD de Neamț Emilia Arcan, numită vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici (ANFP) a ajuns simbol al imposturii pe o pancartă a protestatarilor de la Guvern.

Pe aceeași temă

 

Arcan a ajuns simbol al imposturii pe pancartele protestatarilor #Rezist. 

 

 

 

 Săptămâna trecută, premierul Sorin Grindeanu a numit-o în funcția de vicepreședinte la Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) pe Andreea-Maria Arcan-Apostol, fiica senatoarei de Neamț Emilia Arcan.  

 

 

Înainte de a ajunge șefă peste toți funcționarii publici, Andreea a avut o carieră în televiziune, pornind de la proba costumului de baie, în care a fost pusă să prezinte vremea. Imediat ce a terminat liceul, Andreea și-a încercat norocul la Kanal D. Concursul, în parteneriat cu Radio 21 și Libertatea, presupunea prezentarea vremii în costum de baie în locuri publice. La vremea respectivă, tabloidul Libertatea, care a prezentat în serial toate concurentele, i-a consacrat un articol actualei vicepreședinte a Funcționarilor Publici. Andreea nu a câștigat concursul dar nu s-a lăsat de televiziune: a ajuns realizatoare la postul Giga TV, controlat de Gheorghe Ștefan, zis ”Pinalti”, fost primar al orașului Piatra Neamț, condamnat în dosarul „Microsoft”. După închiderea Giga TV, Andreea Arcan a ajuns prezentatoare la Money Channel.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22