Andreea Paul a demisionat din conducerea PNL. Vasile Blaga:Mai sunt suparari si in familie

Dora Vulcan | 11.07.2016

Deputatul Andreea Paul a demisionat luni din functia de prim-vicepresedinte al PNL pentru ca nu a fost sustinuta sa preia presedintia filialei Satu Mare, iar copresedintele Vasile Blaga a comentat ca "se mai intampla" sa exista "suparari" si in familie.

Pe aceeași temă

 

El a mentionat ca Andreea Paul a ramas membru PNL. "Daca doreste, si o sfatuiesc sa functioneze in continuare in organizatia de Satu Mare, foarte bine, daca nu, fiecare dupa propria dorinta", a adaugat Blaga.

 

Intrebat daca Andreea Paul si-a exprimat dorinta de a fi presedinte al filialei Satu Mare, el a spus ca da. "Da, si eu mi-as dori multe, dar numai ce se poate, se poate. Adica trebuie sa vrea si cealalta parte. Trebuie sa vrea Grivei. Grivei este organizatia judeteana. Am fost foarte explicit, da?!" a precizat el.

 

Blaga a explicat ca, in momentul in care s-a ajuns la concluzia ca la Satu Mare nu este o armonie in organizatie, niciunul din membrii Biroului Politic National nu i-a acceptat la conducere pe cei care au condus pana "astazi" organizatia. '"rept urmare, vor conduce presedintele Consiliului Judetean si un primar. Exista resursa. De aceea mai sunt si suparari, din cand in cand. Asa e in viata, si in familie se mai intampla", a spus Blaga, potrivit Agerpres.

 

Ce a scris Andreea Paul pe Facebook despre demisia sa:

 

De astazi sunt un simplu membru in Partidul National Liberal. Motivele pentru care am renuntat la functia de prim-vicepresedinte au fost comunicate conducerii partidului. Uneori lucrurile drepte sunt dureroase. Nu a fost usor sa iau o asemenea hotarare, dar ea este definitiva si a fost acceptata de partid.

Raman in partid alaturi de oamenii si principiile alaturi de care am desfasurat o activitate de aproape un deceniu. Am fost un lider de partid activ, dupa cum bine stiti. Am ajutat la structurarea programelor economice ale partidului, la campaniile electorale, am promovat idei noi si oameni noi, programe economice pentru tineri, reduceri de taxe si impozite, am activat in apararea drepturilor femeilor si copiilor. Atunci cand am candidat am luat scor dublu fata de media partidului pe tara si am intors un colegiu rosu de 23 de ani pana in anul 2012. In anul 2016, in Tara Oasului, scorul PNL a fost de 38%, peste PSD cu cele 33%.

Vreau sa raman la fel de activa, nu pot altfel, sunt un om de actiune, sunt inca tanara si determinata. Dar ma voi concentra de acum pe activitatea in afara partidului - pe activitatea academica si de consultanta.

Voi ramane insa ca membra in interiorul partidului si voi da oricand ajutor daca voi fi solicitata in domeniile mele de expertiza - in stiintele economice si in ceea ce priveste drepturile femeilor.

Poate putin "din afara" voi vedea politica mai bine, voi vedea mai clar padurea de copaci si voi remarca mai usor uscaturile fara de care nu exista padure...

Un pas inapoi face bine la un moment dat oricui.

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22