Andronescu: A venit ziua în care pentru cei mai mulți elevi clopoțelul a încetat să mai sune

Laurentiu Gheorghe | 17.06.2019

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, le urează într-un mesaj pentru elevi și profesori vacanță plăcută și îi îndeamnă pe elevi să mai citească câte o carte: „fiecare pagină adaugă câte ceva”.

Pe aceeași temă

Ecaterina Andronescu, mesaj video pentru elevi şi profesori la început de vacanță: A venit ziua în care pentru cei mai mulți dintre elevi și cele mai multe dintre școli clopoțelul a încetat să mai sune. VIDEO

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a postat, luni, un mesaj video pe pagina de Facebook a Ministerului Educaţiei Naţionale, în care le urează vacanţă plăcută, cu relaxare activă, tuturor elevilor. „A venit ziua în care pentru cei mai mulţi dintre elevi şi cele mai multe dintre şcoli clopoţelul a încetat să mai sune”, a spus Andronescu, transmiţând urări şi elevilor care se pregătesc de examene, dar şi profesorilor. „Recuperaţi energiile şi forţele, să aveţi putere în septembrie să o luaţi de la capăt”, le-a transmis ministrul Educaţiei dascălilor.

„Iată că a venit ziua în care pentru cei mai mulţi dintre elevi şi cele mai multe dintre şcoli clopoţelul a încetat să mai sune. A venit vacanţa. Vă doresc, dragi copii, să vă bucuraţi de aceste zile în care vă aparţine tot timpul. Nu mai sunteţi stresaţi de şcoală, nu mai sunteţi stresaţi de lecţii, nu vă mai spun nici mama nici tata să mergeţi la şcoală şi nu vă mai întreabă nimeni dacă aţi învăţat. Este o perioadă de relaxare şi vă doresc din tot sufletul să vă relaxaţi active”, a transmis Ecaterina Andronescu elevilor.

Aceasta i-a îndemnat să citească o carte sau o poveste pentru că „fiecare pagină adaugă câte ceva la ceea ce sunteţi voi”.

Andronescu a transmis un mesaj şi elevilor care se pregătesc de examene, fie că este Evauarea Naţională, fie că este Bacalaureatul.

„Vă doresc să vă bucuraţi de rezultatele muncii voastre pentru că şi Evaluarea Naţională şi examenul de Bacalaureat nu sunt altceva decât o confruntare a voastră cu voi înşivă. dacă se întâmplă să nu vă bucure aceste rezultate, timpul nu este pierdut. Aşezaţi-vă cartea în faţă şi încercaţi a doua oară”, a mai spus ministrul Educaţiei.

Andronescu le-a mulţumit și dascălilor. „Doamnelor şi domnilor profesori, vă mulţumesc pentru ceea ce aţi făcut în anul şcolar, vă mulţumesc pentru strădaniile pe care le-aţi depus, vă mulţumesc pentru acest transfer în cunoaştere şi pentru că un an de zile aţi fost modelul elevilor dumneavoastră. Recuperaţi energiile şi forţele, să aveţi putere în septembrie să o luaţi de la capăt”, şi-a încheiat andronescu mesajul.

Clipul video este filmat la Colegiul Naţional ”Sfântul Sava” din Bucureşti.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22