Andronescu s-ar ”da în barci” să fie ministrul Educatiei, dar numai pentru un proiect serios

Redactia | 07.10.2018

Senatoarea Ecaterina Andronescu își anunță, în exclusivitate pentru PSnews.ro, disponibilitatea pentru a prelua Ministerul Educației, cu prilejul viitoarelor remanieri, ”dacă este vorba despre un proiect serios, aplicat”.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

”Am fost de trei ori ministru al Educației, ceea ce a reprezentat o mare onoare pentru mine. Drama mea a fost că, într-un caz, am rămas ministru doar șase luni, iar în alt caz, numai nouă luni.

Nu poți realiza exact ce îți dorești în șase sau în nouă luni. Educația are nevoie de continuitate, de proiecte serioase, iar eu am dorit să fac multe lucruri. Altminteri, să știți că nu mă dau în bărci să-mi pun pălărie de ministru!

Însă, dacă este vorba despre un proiect serios, aplicat, cu tot dragul mă voi ocupa de el! Continuitatea este extrem de importantă în Educație”, a declarat Ecaterina Andronescu, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

 

Intrată în dizgrația președintelui PSD Liviu Dragnea, după ce a lansat o scrisoare critică la adresa sa, Andronescu a trecut pe lista indezirabililor. Ulterior, pe fondul accentuării tensiunilor dintre Dragnea și alți lideri ai PSD, al căror vârf de lance a fost Gabriela Firea, șefă a organizației PSD București și primar general al Capitalei, Dragnea a lansat prin interpuși oferta către Andronescu de a deveni ministru al Educației. Postul a rămas vacant după demisia lui Valentin Popa, produsă la presiunile UDMR, din cauza ordonanței privind predarea limbii materne în școli. 

 

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

CELE MAI CITITE

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2018 Revista 22