Angajatii ANAF, huiduiti si fluierati de turistii aflati pe litoral. In Vama Veche, un tanar a spart parbrizul unui Logan al inspectorilor

M. B. | 02.05.2015

Pe aceeași temă

Mai multe echipe ANAF au fost trimise în razie pe litoral de 1 MAI, fiind primite cu huiduieli și fluierături de turiștii aflați acolo. Tinerii din Vama Veche au spart parbrizul unei mașini ANAF și au lipit bonuri fiscale și bancnote de 1 leu pe geamurile alteia.

 

La Vama Veche, tinerii au început să-i fluiere imediat cum au zărit uniformelecelor de la ANAF.

 

Echipa şi-a văzut imperturbabilă de drum, printre vamaioţi, scrie Adevărul.

 

Un Logan al ANAF a fost atacat cu sticle, iar parbrizul i-a fost spart. Poliţia îl caută acum pe făptaş. ”Ce, au venit ţanţoşi în uniformele lor şi au crezut că vom face pe noi de frică? Uite că n-am făcut”, a spus Claudiu, vânzător la chioşc cu hot dog, citat de Adevărul. 

 

De asemenea, turiștii au lipit pe luneta unuia dintre autoturismele ANAF bonuri fiscale și bancnote de 1 leu.

 

Noaptea, inspectorii și-au continuat controalele în cluburile de pe litoral, unde au fost primiți la fel, cu huiduieli și fluierături.

 

 

Peste 30.000 de turişti se află, de 1 Mai, pe litoral, potrivit estimărilor Asociaţiei Litoral-Delta Dunării, numărul lor urmând să ajungă la 35.000 până la sfârşitul weekend-ului.

 

Zeci de autoturisme ale ANAF au mers cu girofarurile pornite prin staţiune, oprindu-se la diverse localuri pentru ca inspectorii să vadă dacă există nereguli. De asemenea, au fost controlate şi cluburile din staţiune, inspectorii antifraudă dorind să verifice evidenţa contabilă, iar această acţiune a continuat până spre dimineaţă.

 

Agenţii economici susţin că verificările echipelor ANAF pe litoral vor continua până la sfârşitul acestei săptămâni.

 

Hotelierii ceruseră autorităţilor ca aceste controale ale Direcţiei Antifraudă să nu aibă loc în minivacanţa de 1 Mai, ci după această perioadă.

 

Pe litoral, sezonul a fost deschis oficial de 1 Mai, când a avut loc o paradă cu maşini de epocă, motociclete şi autobuze etajate, pe ruta Mamaia-Constanţa şi retur.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22