Antonescu nu-si uita prietenul din USL: Ponta are certe calitati sa ramina in politica

Paul Cristescu | 09.12.2015

Crin Antonescu, fostul preşedinte al PNL, a declarat recent că Victor Ponta ar trebui să ramana în politică, pentru că, deşi a greşit de mai multe ori, e un om care are anumite calitati si mai poate avea un cuvânt de spus.

Pe aceeași temă

 

Victor Ponta ştie foarte bine, sper că ştie mai bine decât mine, pentru că eu am darul uitării bune, sunt extraordinar de multe detalii şi te înspăimanţi dacă te uiţi cât de incorect a fost comportamentul, poate nu neapărat al lui Victor Ponta personal, cât cel pe care l-a cauţionat, l-a gestionat, din momentul venirii la guvernare în 2012, pâna la sfarşitul USL-ului. Victor Ponta poate va ţine minte mai bine decât mine ce-a facut si ce n-a făcut, ce trebuia să facă şi ce nu trebuia să nu facă“, a declarat Antonescu, citat de stiripesurse.ro 


Fostul şef al liberalilor a vorbit şi despre relaţia personală cu fostul premier. „Relaţia mea personală cu Victor Ponta e normală, nu aş califica-o prietenie, dar nu-i port ranchiună, pentru că a plătit şi el preţul politic pentru erorile pe care le-a comis. Astăzi nu ştiu (n.r. -dacă Victor Ponta poate reveni), depinde de multe lucruri. Eu, cu totul dezinteresat si de la distanţă, aş considera că n-ar fi rau ca Victor Ponta să rămână în spaţiul politic, nu ştiu cum, pe ce poziţie, dar nu cred că a fost cel mai rău dintre politicenii care ne-au umplut viaţa în ultimii 20 de ani. E totuşi un om încă tânăr, e totuşi un om cu certe calităţi, e totuşi un om care dacă a învăţat din întâmplările majore din ultimii ani ar putea fi util politicii româneşti", a mai spus Antonescu. 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22