Apelează la Avocat365 pentru rezolvare litigii și conflicte de muncă

Redactia | 22.02.2021

Găsirea unui avocat bun și potrivit pentru problema juridică pe care o ai de rezolvat la un moment dat, se poate dovedi destul de dificilă, dacă nu ai recomandări de încredere.

Pe aceeași temă

De cele mai multe ori, atunci când avem nevoie de un avocat ne îndreptăm atenția spre cei cu care au mai lucrat dintre prietenii și cunoștințele noastre, iar dacă nu este cazul, ne bazăm pe popularitatea și pe părerile clienților de pe forumuri și alte grupuri de discuții.

De acum înainte, atunci când ai nevoie de un avocat bun, pe care să-l găsești rapid și cu care să intrii în contact în mod direct, apelează la platforma de servicii juridice Avocat365.ro. Aici găsești o baza de date care reunește avocați acreditați din România, din diferite domenii de expertiză, care îți stau la dispoziție pentru colaborări și consiliere rapidă. Tot aici este locul unde poți găsi cu ușurință un avocat dreptul muncii atunci când ai de rezolvat chestiuni legate de locul de muncă.

Pe cine reprezintă un avocat dreptul muncii

Un avocat dreptul muncii va putea oferi sfaturi și va reprezenta în instanța, acolo unde este cazul, angajatorul, în chestiuni legate de redactarea contractelor individuale/colective de muncă, personalizarea contractelor de muncă, realizarea și stabilirea ale anumitor clauze de muncă, în conformitate cu legislația în vigoare.

Un avocat dreptul muncii va putea oferi sfaturi și va reprezenta în instanța, acolo unde este cazul, angajatorul, în chestiuni legate de redactarea contractelor individuale/colective de muncă, personalizarea contractelor de muncă, realizarea și stabilirea ale anumitor clauze de muncă, în conformitate cu legislația în vigoare.

Un avocat dreptul muncii va putea să apere interesele angajaților, în ceea ce se consideră abuz la locul de muncă din partea angajatorului sau al celorlați angajați, probleme legate de încheierea sau de desfacerea contractului individual/colectiv de muncă, precum și alte chestiuni care au la baza raportul dintre angajator și salariat.

Consultanță online în dreptul muncii

Pe Avocat365.ro găsești un număr mare de avocat dreptul muncii care lucrează și în mediul online. Astfel, vei putea, că în urmă unei programări online, să intri în contact cu avocatul, prin telefon, Skype, Zoom sau Whatsapp pentru a discuta și găsi cele mai bune soluții la problemele pe care le ai la locul de muncă. Vei putea să apelezi la un avocat dreptul muncii online pentru a discuta o eventuală mediere în caz de conflict la locul de muncă, recuperarea drepturilor salariale, contestații privind concursuri de ocupare a posturilor publice, consultanță privind decizia de pensionare, etc.

Cum găsești un avocat dreptul muncii

O dată ce ai intrat pe Avocat365 nu îți mai rămâne decât să selectezi avocat dreptul muncii și să adaugi filtrele de căutare care te interesează, pentru a găși toate opțiunile disponibile. După ce ai ajuns la lista cu avocații specializați în dreptul muncii, poți intră pe profilul celor care îți atrag atenția, pentru a descoperi experiență, programul, sediul, site-ul oficial, dar si părerile altor clienți, cu care a lucrat în trecut avocatul, prin intermediul aceleași platforme.

Indiferent că te afli în poziția de angajator sau de angajat, un avocat dreptul muncii este specialistul care te poate ajută să rezolvi orice tip de litigiu de muncă, să mediezi conflicte și să redactezi/revizuiești diferite tipuri de documente în acord cu Codul Muncii și legislația în vigoare.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22