Arădenii au întâmpinat-o pe Viorica Dăncilă cu urale: Orice om îi este teamă de Ardeal

Laurentiu Gheorghe | 10.05.2019

Premierul Viorica Dăncilă își continuă periplul prin Ardeal, vineri ajungând la Prefectura Arad, unde a fost întâmpinată de 200 de arădeni: „PSD, ciuma roșie” „La pușcărie”, „Hoții” și alte slogane.

Pe aceeași temă

În fața Prefecturii protestatarii au afișat un banner cu mesajul adresat personal premierului: „Orice om îi este teamă de Ardeal”. Pentru a se face mai bine auziți, arădenii au sosit cu vuvuzele și fluiere și scandează lozinci anti-PSD prin portavoce.

Au fost aduși jandarmi care izolează un mic grup de susținători PSD care scandează lozinci pro-guvernamentale: „PSD, PSD”

Și la Primăria Lipova, unde Viorica Dăncilă a avut o întâlnire cu responsabili locali şi membri ai PSD, premierul a fost aşteptat de un grup format din zeci de liceeni, care au purtat pancarte cu mesaje împotriva Guvernului şi a coaliţiei de guvernare, fără a scanda. Au fost prezenţi însă şi peste o sută de susţinători ai PSD, potrivit Agerpres.

Premierul se află într-o vizită în judeţul Arad, alături de mai mulţi miniştri, între care cel al Sănătăţii, al Finanţelor, al Agriculturii şi al Culturii.

Din Arad, Viorica Dancila ar fi trebuit sa plece la Timisoara, dar si-a anulat vizita in acest oras de teama protestelor.

Ieri a vizitat Cluj-Napoca și Alba Iulia fiind primită cu aceleași mesaje referitoare la PSD.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22