Arsene către Stănescu: Știi și tu prea bine că PSD e un tractor cam mare

Redactia | 24.06.2020

Președintele PSD Neamț Inel Arsene intervine în conflictul dintre Eugen Teodorovici și Paul Stănescu și face o referire ironică la fosta profesie de tractorist a lui Stănescu.

Pe aceeași temă

Președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, i-a luat apărarea, miercuri, lui Eugen Teodorovici și i-a transmis secretarului general interimar al partidului, Paul Stănescu, în privința alegerilor interne, că ar trebui să mai aibă răbdare, pentru că „știi și tu prea bine că PSD e un tractor cam mare”.

„Întotdeauna am urât să văd cum oameni care fac parte din aceeași echipă preferă bălăcăreala sau să își spele rufele în public. Nici măcar nu mai e vorba despre cât de bun e unul sau celălalt, pentru că asta se poate ușor vedea. E despre a fi bărbat și despre a avea curajul de a-ți exprima nemulțumirile verde în față. Este despre a fi capabil să recunoști când alții sunt mai buni, fără să încerci să îi discreditezi public și să te folosești de metode specifice vechii Securități pentru a-ți crea posibile avantaje”, a scris pe Facebook Ionel Arsene.

El mai afirmă că Eugen Teodorovici este un politician „din noua generație, capabil să înțeleagă că vechile metode de a face politică nu mai dau rezultate”.

„Acțiunile lui de a face opoziție reală la actuala putere liberală, care a prăbușit România, sunt ceea ce așteaptă cu adevărat oamenii. Cât despre alegerile interne, părerea mea este că ar trebui să mai ai puțină răbdare și, în loc să îți critici public colegii de partid, mai bine să arăți tu cu ce ești mai bun, ce te face pe tine să fii o alternativă, deși știi și tu prea bine că PSD e un tractor cam mare”, a conchis Ionel Arsene.

Paul Stănescu, secretarul general interimar al PSD, a declarat marţi, ca răspuns la criticile adresate de Eugen Teodorovici actualei conduceri interimare a PSD, că acesta este un aventurier politic, preocupat să vâneze funcţii, „o calamitate atunci când s-a aflat la conducerea partidului”.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22