Atac dur al PMP împotriva lui Cioloș și USR-PLUS pe teme PSD: Soros, homosexuali, secta lui Bivolaru

Laurentiu Gheorghe | 14.05.2019

Într-un ziar de campanie editat de PMP sunt reluate acuzațiile din ultimul an îndreptate împotriva lui Cioloș și a Alianței USR-PLUS pe teme preluate din retorica PSD și naționalistă,

Pe aceeași temă

Temele unui atac extrem de dur împotriva lui Cioloș și USR-PLUS, într-un ziar editat de PMP: Soros, secta lui Bivolaru, anti-creștinismul și parteneriatul civil.

Violența atacurilor extrem de dure este surprinzătoare pentru partidul lui Traian Băsescu și greu de anticipat având în vedere poziționarea de până acum a PMP. Este vorba despre afirmații legate de parteneriatul civil, de Referendumul pentru Familie, amestecate cu dezbaterea legată de vaccinarea obligatorie și multe altele, asumate direct, în acest fel, de partidul lui Traian Băsescu, relatează G4Media.ro

Cel mai mediatizat personaj din ziar este președintele PMP Cluj, senatorul Cristian Lungu, autorul majorității declarațiilor anti-Cioloș și anti-URS-PLUS și citat în mai multe articole. Lungu este și candidat pe lista PMP la alegerile europarlamentare din 26 mai. Lungu susține într-un articol din acest ziar că ”sunt profesori care le spun copiilor că este bine să fie homosexuali”.

Într-un prim articol, sub titlul „Secta politică USR-PLUS, sau lupul în haine de oaie împotriva României”, în ziarul PMP se spune că: „Dacian Julien Cioloș este singurul lider de partid din România, care s-a poziționat împotriva Referendumului pentru Familia Tradițională. În opinia acestuia, familia tradițională ar limita libertățile și egalitatea de drepturi ale persoanelor homsexuale”. Iar Dacian Cioloș este un ”birocrat care a lucrat întreaga lui carieră exclusiv la stat”.

Acesta mai este acuzat în ziarul PMP că în 2016 ”a introdus direct în clădirea Guvernului României mai multe ONG-uri, finanțate de controversatul miliardar George Soros. Este vorba despre nu mai puțin de 46 de organizații guvernamentale, non-guvernamentale și civice, ori profesionale care au fost selectate de către însuși Dacian Julien Cioloș pentru a lucra în subordinea Cancelariei Primului – Ministru. Printre ele se află și cea mai cunoscută entitate aflată în legătură directă cu Soros, Fundația pentru o Societate Deschisă”.

Articolul continuă cu multe alte acuzații la adresa lui Cioloș, în general formulate deja în spațiul public din zona PSD: că își conduce partidul în mod totalitar, că unul fondatorii formațiunii este fiul unui fost maior de Securitate, sau sunt amintite câteva declarații din trecut ale acestuia, legate de Liviu Dragnea, pe care îl numește un ”om cu care se poate discuta în mod serios”.

Acuzații ale PMP împotriva lui Cioloș:

  • Dacian Julien Cioloș este un adept al curentelor anti-creștine. Gregorian Bivolaru spune despre el că: Dacian Cioloș a practicat yoga în cadrul MISA.

  • Dacian Julien Cioloș este singurul lider de partid politic din România, care, în mesajul din 2018 de Paști nu s-a referit la aspectul religios al sărbătorii. Fostul tehnocrat a sărbătorit venirea primăverii în loc de tradiționalul Hristos a Înviat! Pe care toți ceilalți lideri politici l-au transmis cetățenilor români.

  • USR-PLUS au inițiat un proiect de lege prin care părinții copiilor care s-ar fi opus vaccinării acestora în mod obligatoriu de către stat, indiferent de efectele secundare, urmau să fie cenzurați la televiziunile și posturile de radio din România.

  • Articolul îl mai prezintă pe senatorul PMP Cristian Lungu în calitate de salvator, care a reușit să respingă acest proiect „orwelian”.

În articolul ”Am susținut familia tradițională la Referendum, o voi face și la Bruxelles”, Cristian Lungu își exprimă ideile în legătură cu parteneriatul civil, căsătoria dintre persoane de același sex și adopția de copii de către acestea:

  • Am votat în Senatul României împotriva celor două proiecte de lege propuse de USR pentru parteneriatul civil între persoane de același sex. Parteneriatul civil este un motor subtil de distrugere a moralității. Nu este nicidecum dreptul la iubire așa cum îl promovează unele persoane publice, nu este dreptul la căsătorie și nici nu ajută persoanele de sex opus care trăiesc în concubinaj.

  • Proiectul partenerialtului civil susținut cu vehemență de către USR caută să legalizeze căsătoria dintre homosexuali și să desfigureze o cultură a normalității în România. În afară de USR, care consideră normalitatea și tradiția pro-Rusia, restul partidelor s-au dezis de proiectul parteneriatului civil. Acum doi ani, Comisia pentru Muncă și Protecție Socială a respins cu unanimitate de voturi propunerea legislativă a parteneriatului civil, iar Senatul și Guvernul au votat împotriva acestei agende radicale a PGBTQ. Peste 4 milioane de români s-au opus parteneriatului civil prin votul pe care l-au dat la referendum.

  • Însă USR continuă să îl promoveze stăruind în linia lor anti-normalitate, precum anul trecut când, la Referendumul pentru Familie au îndemnat la sabotarea acestui demers printr-o campanie de dezinformare în care au afirmat public că un vot pentru familia tradițională îl scapă pe Dragnea de pușcărie.

  • Parteneriatul civil, în scenariul unei eventuale, deși puțin probabile, aprobări în România, va reprezenta proverbialul picior în ușă, cu alte cuvinte va fi un început care nu se va limita doar la atât. Următorul pas îl va reprezenta demersul legislativ de a permite cuplurilor homosexuale să adopte copii în aceleași condiții pe care le au cuplurile heterosexuale. E greu să îți imaginezi că un copil ar putea fi crescut de doi bărbați și pe unul dintre ei să îl numească mamă. Un asemenea copil ar avea dezvoltarea firească cel puțin șubrezită din punct de vedere social.

Într-un alt articol din același ziar, același senator Lungu spune că ”sunt cadre didactice care le spun copiilor că este bine să fie homosexuali și să aleagă ei ce vor să fie, fată sau băiat. Este o nebunie. Ne distrugem copiii!”

”Deja România a fost intoxicată de această ideologie de gen: se organizează tabere de reeducare pentru minori, elevii vizionează la clasă filme care promovează ideologia de gen, există festivalul seriilor de filme cu această tematică” se mai precizează în ziarul editat de PMP.

”Trebuie să ne opunem acestei ideologii. Ca politicieni, ca reprezentanți ai societății care ne-a încredințat prin vot responsabilitatea de a veghea la binele ei, avem datoria să îi protejăm pe copiii români de ideologia neo-marxistă care caută să distrugă mii de ani de normalitate” spune Vasile-Cristian Lungu.

Atacurile au fost publicate într-un ziar comandat de PMP, potrivit informațiilor din subsolul publicației, tipărit în 100.000 de exemplare. Ziarul găzduiește și un interviu cu Traian Băsescu.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22