Audieri în dosarul rețelei de permise auto din Giurgiu, date pe șpagă. Șeful de la permise, reținut

Dora Vulcan | 20.09.2019

Treisprezece polițiști și instructori auto din Giurgiu, care acordau permise auto pe șpăgi, sunt audiați la DNA după perchezițiile făcute la Serviciul de Permise Giurgiu

Pe aceeași temă

UPDATE - Șeful Serviciului de Permise Giurgiu și primarul comunei Valea Dragului (județul Giurgiu), Marin Mototolea, care ar fi asociat la o școală de șoferi la care soția este administrator, au fost reținuți vineri în dosarul permiselor obținute ilegal, transmite Digi 24.

Este unul dintre cele mai mari dosare în care sunt implicați polițiști de la serviciul permise, după ce în Pitești zeci de persoane au fost condamnate pentru aceleași infracțiuni.

Şase polițiști, printre care şi șeful Serviciului Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Giurgiu, și şapte instructorii auto au fost aduși la DNA București pentru audieri după ce polițiștii DNA le-au percheziționat locuințele.

Ei sunt acuzați că ar fi luat bani de la elevi care doreau să trecă examenul de permis, chiar dacă aceștia nu știau să conducă și nici măcar nu recunoșteau semnele de circulație.

Cei care doreau să obțină permisul de conducere fără niciun fel de efort, trebuiau să scoată 500 de euro din buzunar. Banii erau dați instructorilor care îi împărțeau mai departe cu polițiștii.

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție, alături de procurorii DNA, i-au surprins pe polițiștii șpăgari chiar în momentul în timp ce luau mita de la instructorii auto.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22