Augustin Zegrean: Dragnea nu mai trebuie să-și dea demisia după eșecul în alegeri. I s-a dat demisia

Redactia | 27.05.2019

Fostul președinte al CCR, Augustin Zegrean, spune că decizia instanței, de condamnare a președintelui PSD Liviu Dragnea era de așteptat și că s-ar bucura ca judecătorii să nu se mai teamă pe viitor.

Pe aceeași temă

Augustin Zegrean l-a contrazis pe Cătălin Rădulescu, care a afirmat că sentința de condamnare lui Dragnea ar fi o execuție a statului paralel și a explicat că, de fapt, condamnarea este o consecință a recidivei, după condamnarea cu suspendare pe care președintele PSD o are deja la activ.

El a punctat că o sentință de condamnare este, de fapt, o consecință a faptelor comise și a deplâns ”bulversarea justiției” produsă în tot acest timp de partidul aflat la guvernare, condus de cel condamnat definitiv luni.

„Decizia era de așteptat. Poate judecătorii nu o să se mai teamă pe viitor. Nu este un lucru de lăudat. Faptul că se închide era asta este bine. Nu este o execuție. Este exact consecința faptelor lor. Au încercat să bulverseze justiția si sa o ducă în spate. Uite că n-au reușit. Nu mai trebuie să își dea demisia. Uite că i s-a dat demisia. Poporul acesta nu doarme. Dacă nu sunt scoși de la guvernare tare mă tem că o să câștige la toamnă din nou alegerile PSD-ul”, a spus Augustin Zegrean la Digi24.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22