Autoturismul unui jurnalist de investigații din Timișoara, incendiat. Boța:acțiune mafiotă

Dora Vulcan | 02.06.2018

Autoturismul unui jurnalist de investigații din Timișoara a fost incendiat în noaptea de vineri spre sâmbătă. Polițiștii care anchetează cazul nu exlud ipoteza unei mâini criminale.

Pe aceeași temă

 

 

 

Mașina jurnalistului timișorean Dragoș Boța, editorul-șef al pressalert.ro, a fost incendiată în noaptea de vineri spre sâmbătă. Autoturismul Opel Vectra parcat lângă blocul din Timișoara în care locuiește ziaristul a ars în jurul orei 2.40. Incendiul a observat un vecin, care a sunat la 112. Focul a început în partea din spate a mașinii, iar interiorul a fost ars complet, scrie pressalert.ro.

 

Pompierii au constatat că geamul din dreapta spate a fost spart.

 

„Am intervenit pentru stingerea unui incendiu cu două autospeciale și șapte subofițeri. Cauza probabilă a incendiului, în urma cercetărilor, se pare că a fost acțiunea unei persoane”, a declarat plutonier adjudant șef Andrei Zițac.

 

Automobilul era parcat lângă bloc, în apropiere fiind o țeavă de distribuție a gazului. O altă mașină a fost afectată de căldura degajată de flăcări.

 

„Această acțiune de tip mafiot mă face să cred că investigațiile pe care le-am făcut de-a lungul timpului și dezvăluirile publicate pe pressalert.ro au deranjat. Acțiunea din această noapte nu mă face nicio secundă să mă opresc din a-mi face meseria de jurnalist. Cred că este momentul să ne întrebăm cu toții dacă acceptăm ca Timișoara să se transforme într-o Sicilie în care tăcerea complice și cumetriile pe sub masă sunt mai importante decât orice”, a spus Dragoș Boța.

 

Poliția a deschis o anchetă pentru distrugere, iar criminaliștii fac cercetări la fața locului.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22