Avocata Alinei Bica anunță ca va prezenta un document care va schimba cursul dosarului

P.c. | 30.01.2015

Pe aceeași temă

Laura Voicu, avocata Alinei Bica, a anunțat că va face public un document care va schimba directia anchetarii dosarului in care este judecata clienta sa. Voicu va da publicității documentul în data de 6 februarie, relateaza Romania Libera.

 

Este un document extraordinar, minunat, nemaipomenit. O să vi-l prezint pe 6 februarie, pentru că înainte o să-l depun în instanța de judecată”, a declarat Voicu.

 

"Documentul poate schimba cursul dosarului. Îl poate schimba radical chiar şi am această speranţă, că acest document va lămuri foarte multe lucruri. Doamna Bica nu va face niciun denunţ niciodată, pentru că nu are despre cine să vorbească, doamna Bica nu este scriitoare. Este vorba de un document probatoriu referitor la aspecte foarte importante din dosarul în care nu numai dânsa, ci şi ceilalţi inculpaţi, sunt încarceraţi. (...) Va duce la aflarea adevărului, ajută foarte mult, într-o proporţie foarte mare", a anunţat apărătoarea Alinei Bica.

 

Avocata a mai vorbit de "nişte presiuni care se pun din toate părţile şi atunci e bine să fie prezentat acest document la termen".

 

CITITI SI: VIDEO Alina Bica, AUDIATA la DNA, alaturi de fostul consilier. Fosta sefa a DIICOT va fi pusa SUB INVINUIRE in acelasi dosar in care este cercetata ELENA UDREA (surse)

 
În ceea ce priveşte starea în care se află Bica, avocata Laura Voicu a spus că fosta şefă a DIICOT este revoltată de ceea ce i se întâmplă. "Alina Bica este în aceeşi stare, în care este de când a fost ridicată din mjlocul străzii. Este foarte revoltată, atât. Este nedrept ceea ce i se întâmplă", a spus Laura Voicu, avocata fostei şefe a DIICOT. Următorul termen al dosarului va fi pe 6 februarie.

 

Alina Bica a demisionat de la conducerea DIICOT şi din funcţia de procuror al Direcţiei în 21 noiembrie 2014, după ce a fost reţinută de procurorii DNA, o zi mai târziu fiind arestată preventiv. Bica a fost suspendată, în 16 decembrie, din funcţia de procuror al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, măsura fiind luată de Consiliul Superior al Magistraturii, ca urmare a trimiterii sale în judecată.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22