Bădulescu spune că are dovezi privind implicarea ”binomului” Dragnea-Dan în evenimentele din august

Redactia | 27.02.2019

Aurelian Bădulescu a anunţat miercuri că va pune la dispoziţia presei documente care vor demonstra implicarea ”binomului” Dragnea–Dan a reuşit în manipularea structurilor care au acționat în 10 august 2018

Pe aceeași temă

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a anunţat miercuri că, în zilele următoare, va pune la dispoziţia presei documente care vor demonstra „implicarea şi modul în care binomul Liviu Dragnea – Carmen Dan a reuşit să manipuleze structurile” pe data de 10 august 2018, astfel încât Jandarmeria „să fie ciuca bătăilor”, transmite Agerpres.

„Zilele următoare voi pune la dispoziţia presei documente din timpul evenimentelor şi documente care fac parte şi au fost deja depuse la Parchetul de pe lângă Înalta Curte – Secţia militară, documente din care veţi vedea implicarea şi modul în care binomul Dragnea – Carmen Dan a reuşit să manipuleze structurile din acea zi, astfel încât Jandarmeria să fie ciuca bătăilor. Îmi asum ca întotdeauna aceste lucruri, am participat la aceste evenimente, iar întrebarea mea retorică nu este o întrebare a unui om care nu are ce spune. Dana, unde ai fost pe 10 august? Dana, poţi să îmi spui discuţiile pe care le-ai avut cu numitul Liviu Dragnea şi Arsene împreună cu secretarul de stat plecat de la Interne şi, în secret, numit la Ministerul Apărării Naţionale? Dana, ai curaj până vei fi pusă pe lista lui Liviu Dragnea de europarlamentare, să nu laşi Jandarmeria să tragă ceea ce ai reuşit tu să faci în baza unei înţelegeri prealabile cu Liviu Dragnea. Şi vă promit, săptămâna viitoare, documentele pe care am spus că le voi pune la dispoziţia presei. Dana – aşa este alintată doamna ministru de Interne de către Liviu Nicolae Dragnea”, a declarat viceprimarul.

Întrebat la ce se referă acele documente despre care vorbeşte, Aurelian Bădulescu a spus că acestea sunt „documente clarificatoare, raportat la faptul că lucrurile pentru 10 august nu se doresc a fi lămurite de instituţiile de parchet din România”.

Propunerea PSD ca Bădulescu să fie schimbat din funcția de viceprimar al Capitalei a fost respinsă de Consiliul General al Municipiuui București pentru că nu a întrunit numărul minim de voturi necesare. Doar 28 dintre consilieri au votat pentru schimbarea lui Bădulescu, în condițiile în care trebuiau să se pronunțe minimum 37.

22 de consilieri generali, membri ai PSD și ALDE, convocaseră pentru azi o ședință extraordinară a Consiliului General al Municipiului București pentru schimbarea din funcție a viceprimarului Aurelian Bădulescu, un aliat politic al primarului Gabriela Firea.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22