Barna: Situația în București „este groasă”. Lupta se va decide la un număr mic de voturi, poate sute

Laurentiu Gheorghe | 27.09.2020

Liderul USR, Dan Barna, a făcut un apel la alegători, pentru că, în special în București, situația „e groasă”: „Va fi o lupta care se va decide intre un numar foarte mic de voturi, probabil niste sute"

Pe aceeași temă

Dan Barna a transmis un mesaj video, în care spune că toate sondajele pe care le-a văzut arată că în București lupta este foarte strânsă și că niște sute de voturi vor decide ce fel de Capitală vom avea pentru următorii patru ani: "Mobilizați-vă pe toate canalele de care dispuneți."

Postarea lui Dan Barna este intitulata "E groasa. Haideti la Vot. O zi cat urmatorii patru ani."

"Nu s-a castigat nimic, nu s-a pierdut la vot. Trebuie sa mergem sa votam in continuare. Toate sondajele pe care le vad, despre care nu pot sa vorbesc acum, arata ca in Bucuresti peste tot lupta e foarte stransa. De aceea ideea ca vi se pare voua ca s-a rezolvat daca ati fost sa votati nu e suficienta.

Mobilizati-va pe toate canalele de care dispuneti. Luati-va telefonul, luati ultimele 20 de apeluri, sunati-va prietenii si intrebati-i daca au mers la vot. Daca mergeti pe strada, sau iesit undeva, intrebati-i pe oamenii din jurul vostru daca au votat si daca nu au facut-o, incurajati-i sa voteze. Va fi o lupta care se va decide intre un numar foarte mic de voturi, probabil niste sute sau maxim mii de voturi. Niste sute de voturi vor decide ce fel de Capitala vom avea pentru urmatorii 4 ani. De aceea este important sa mergeti sa votati. Daca votam si daca votam cati mai multi vom avea acei primari pe care-i meritam", mai afirma liderul USR.

"Lasati orice forma de scuza, orice alt argument, mergeti si votati. Este un mesaj foarte clar, foarte direct. Daca nu participam la vot nu avem ce sa comentam in urmatorii ani," afirma Dan Barna.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22