Baronul Buzatu și-a insultat concetățenii care l-au huiduit de Ziua Națională: Măi, tembelule!

Dora Vulcan | 01.12.2019

Dumitru Buzatu, președintele CJ Vaslui, unde PSD a pierdut prezidențialele anul acesta, pentru prima oară în 30 de ani, și-a insultat concetățenii, duminică, de Ziua Națională.

Pe aceeași temă

Dumitru Buzatu, președintele PSD Vaslui și președinte al Consiliului Județean, a avut o ieșire violentă, duminică, după ce și-a urat concetățenii cu ocazia Zilei Naționale, care prea puțin impresionați de urările sale l-au huiduit.

Enervat de huiduieli, Buzatu, asemeni lui Ion Iliescu, odinioară, s-a îndreptat furios de pe scena amplasată în Piața Civică din Vaslui, spre cei care l-au huiduit, și, în prezența a mii de vasluieni le-a strigat furios: ”Măi, tiembielule, măi!”.

Momentul a fost surprins de jurnaliștii de la Vremea Nouă:

În campania prezidențială din 1992, aflat într-o vizită electorală la Constanța, de Ziua Marinei, enervat de contestarea sa de un grup relativ mic comparativ cu mulțimea adulatoare și de întrebările incomode pe care i le striga un jurnalist de investigații despre morții de la Revoluție și reprimarea Pieței Universității, Ion Iliescu, pe atunci președinte al actualului PSD, i-a strigat unui jurnalist, pe care l-a și înșfăcat de guler, ”Măi, animalule!”

De-ale lui Buzatu

Dumitru Buzatu, fost profesor de materialism dialectic, nu este la primul său derapaj public.

”Eu fac parte din aripa talibană a PSD şi nu mă interesează nici măcar 100.000 de răgălii adunate de undeva. Mi-a fost foarte uşor să-i recunosc după răgetele pe care le scot şi am înţeles că este o facţiune ultrareacţionară care habar nu are de comportamentul democratic şi de valorile umanitare” - despre sutele de mii de români care au protestat în stradă împotriva OUG 13.

“Ia, nu mă mai frecați la cap, că nu-s dator să dau nicio explicație” - la întrebările jurnaliștilor despre afirmațiile sale făcute în CEx al PSD că toți jurnaliștii sunt șpăgari.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22