Basescu: Antonescu si PSD executa strategia Voiculescu-Vantu

Fara Autor | 05.11.2010

Pe aceeași temă

Crin Antonescu şi PSD execută "strategia Voiculescu-Vântu" de creare a dezordinii în ţară, deoarece ei pot cistiga doar atunci cind "statul este slab", a spus seful statului in emisiunea "Nasul" de la B1 tv."În momentul de faţă, Geoană a fost în locuit de Crin Antonescu, iar PSD-ul rămâne ostatic şi loial politicii de a crea dezordine şi de a schimba ordinea constituţională prin orice alt mijloc numai prin vot nu", a spus preşedintele.
"Victor Ponta are o singură mare problemă: a reuşit să facă să nu se mai intre cu maşinile în curte la Kisseleff, dar cred că doar în primele 2-3 săptămâni. Acum cred că nu se mai uită nimeni la dispoziţia asta. Dar n-a reuşit să schimbe nimic din partidul despre care spunea că a fost 100% condus la comanda mogulilor în timpul lui Geoană. Şi acum se întâmplă exact acelaşi lucru. Ca şi Crin Antonescu, şi PSD-ul execută strategia Voiculescu-Vântu de creare a dezordinii în ţară pentru că ei numai atunci au putut câştiga: când statul a fost slab", a mai spus Băsescu la B1 TV.
Preşedintele a spus că din nou se pune la cale un plan de suspendare a sa, fapt anunţat deja public de Dan Voiculescu. "Dar de ce ne facem că ne surprinde? Voiculescu a anunţat public. Măcar Voiculescu e mai onest decât Crin Antonescu şi Ponta. Supărarea lui Ponta este că n-a fost ales el, şi a fost ales Crin Antonescu, şi are o oarecare frustrare dar (...) e mai tânăr, poate aştepta să-şi ia lecţia şi Crin Antonescu şi pe urmă vine şi rândul lui Ponta să şi-o ia şi el dacă aşa crede el că se face politică", a comentat preşedintele.
Întrebat ce părere are despre atitudinea lui Victor Ponta la mitingul din ziua moţiunii, şeful statului a apreciat că acesta a dovedit imaturitate. Întrebat apoi "dacă nu cumva a fost tras pe sfoară chiar de ai lui", şeful statului a răspuns: "Categoric. Păi l-aţi văzut cumva pe domnul Iliescu, pe domnul Adrian Năstase, pe domnul Hrebenciuc susţinând acţiunea?".
Seful statului a criticat şi programul PSD, spunând că acesta este diametral opus tratamentului pe care România trebuie să-l urmeze din punctul de vedere al consolidării fiscale, dar şi modul în care PSD poartă dialogul public. "Te face să nu ai speranţă că poţi discuta", a comentat preşedintele.
TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

CELE MAI CITITE

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2019 Revista 22