Basescu: Bazandu-se pe Nitu si alti cativa procurori, Ponta crede ca-mi poate distruge familia

M. B. | 24.05.2015

Pe aceeași temă

Fostul președinte Traian Băsescu a postat duminică pe Facebook un mesaj în care îl acuză pe premierul Victor Ponta că se folosește de procurorul general al României Tiberiu Nițu și pe televiziunile Antena 3 și Romania TV pentru a-i “băga la pușcărie” pe el, pe fiica sa cea mare – Ioana Băsescu, și pe ginerele său Radu Pricop.

 

Vă prezentăm integral mesajul postat pe Facebook:

 

“Obsedatul,

Evident Victor Viorel are o obsesie care se numeşte Traian Băsescu. De cîţiva ani, obsesia lui Viorel s-a “rafinat” devenind “Băsescu la puşcărie “. O strigă în mari adunări cu „poporul pesedist” pe stadioane, în săli de sport, în pieţe publice şi la televiziuni, ori de cîte ori are ocazia. Mai nou, bazîndu-se pe revoluţionarul vînător de “terorişti” Niţu şi alţi cîţiva procurori, pe televiziunile turnătorilor de rit vechi şi nou Felix şi Ghiţă, care au rolul presiunii publice pe procurori, obsedatul crede că-şi poate materializa visul distrugerii propriei obsesii, dar şi a familiei mele. În mintea lui înceţoşată de ură dar şi de aburii puterii, a revenit vremea lui Dej, Nikolschi, Ana Pauker şi Brucan .

Victor Viorel, îţi garantez că n-ai să reuşeşti cu toţi servanţii publici şi privaţi care îţi rînjesc slugarnic de prin parchete sau din televiziuni. N-ai să reuşeşti pentru că nici eu, nici Ioana şi nici Radu n-am încălcat legea. Şi mai sunt convins că cei mai mulţi oameni din justiţie nu mai vor înapoi sub control politic.

În schimb, atenţie Victor Viorel, mai ştii povestea cu săpatul gropii şi cine cade în ea?”

 

Numele Ioanei Băsescu apare în dosarul Nana (ca beneficiar final, dar nefiind acuzată de nimic și având calitate de martor), al terenurilor ce ar fi fost retrocedate ilegal în această comună din județul Călărași.

 

CITIȚI ȘI: Procurorii trimit dosarul Nana in judecata

 

Radu Pricop este acuzat de complicitate la fals in dosarul in care este vizat Sergiu Luncinshi, fiul unui fost preşedinte al Republicii Modova

 

CITIȚI ȘI: Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, a fost pus sub CONTROL JUDICIAR, fiind acuzat de complicitate la SANTAJ

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22