Băsescu despre moțiunea de cenzură a PSD: Prostie mai mare n-am văzut. Ciolacu o flutură degeaba

Laurentiu Gheorghe | 17.08.2020

Traian Băsescu, candidat la Primăria Capitalei, a declarat, luni, că Marcel Ciolacu a depus o moțiune de cenzură care ar putea-i să-i afecteze imaginea chiar la Congresul care să-i valideze șefia PSD.

Pe aceeași temă

Fostul președinte a spus că nu-și pierde timpul să citească moțiunea de cenzură a PSD pentru că ar fi fost depusă în Parlament „pentru a nu se întâmpla nimic”. Perioada lungă între momentul depunerii ei în timpul sesiunii extraordinară urmând ca votul să aibă loc abia în luna septembrie, ar putea să-i afecteze imaginea liderului interimar PSD Marcel Ciolacu.

„Prostie mai mare ca asta nu am văzut. De ce depui moțiune de cenzura când stii ca nu o poti dezbate si vota in sesiune extraordinara? Ce facem pana in septembrie, stam si o citim pana atunci? De regula, cand vrei sa faci ceva cu o motiune de cenzura, o depui, o citesti, votezi. Care e rostul sa stai o luna? Eu cred ca va culege efectul invers Ciolacu, Congresul ala (Congresul extraordinar al PSD din 22 august – n.r.) nu e format din oameni cu cap de lemn. Nici nu merita citita motiunea. A fost depusa pentru a nu se intampla nimic. Nu-mi place să fiu păcălit. Dacă aș fi un om fără carte, m-ar păcăli PSD. Această moțiune nu produce niciun efect. De la 1 septembrie vor intra în plată pensiile, Ciolacu va flutura moțiunea degeaba, ca «Noi am depus-o, dar legea nu ne lasă să îi dăm jos». Nu aruncă decât în ridicol pe cei care au inițiat-o. Nu am de ce să o citesc, trebuie să îmi prețuiesc timpul”, a declarat Traian Băsescu.

PSD depune luni, în Parlament, o moțiune de cenzură semnată de 205 parlamentari. Dezbaterea și votul vor avea loc în luna septembrie.

Documentul dedică un capitol „Chermezelor PNL în vreme de pandemie", în care arată că „reprezentanţii Guvernului şi-au pierdut iremediabil credibilitatea în modul în care au gestionat pandemia".

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22