Basescu: Discutam despre formarea Guvernului doar cu rezultatele alegerilor pe masa

Andreea Pora | 21.11.2008

Pe aceeași temă

Presedintele Traian Basescu a declarat ca va discuta despre viitorul guvern doar dupa 30 noiembrie, data scrutinului pentru alegerile parlamentare. "Nimic nu se poate negocia inainte. Discutam cu rezultatele pe masa", a spus Traian Basescu vineri, in timpul unei vizite la Upetrom Ploiesti.

Seful statului a refuzat sa comenteze o declaratie facuta de Mircea Geoana, potrivit careia Basescu si-ar fi trimis "soli" la PSD pentru a negocia un guvern PD-L - PSD.

Declaratia lui Mircea Geoana vine in contextul in care, in ultimele zile, au circulat cu insistenata o serie de informatii despre existenta unor tatonari si viitoare negocieri pentru refacerea Aliantei DA. Subiectul a fost dezvoltat de cateva ziare centrale si insotit de declaratii ale unor lideri PNL si PD-L, care au fost considerate ca semnalele unei posibile reaproprieri.

Presedintele a vizitat, in ultimele zile, mai multe companii pentru a-si face o imagine clara asupra economiei romanesti si pentru a trage concluziile. Acestea, a spus Basescu, vor deveni "subiect de discutie intre mine si viitorul guvern inainte de a-l desemna". 
TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22