Băsescu: Nu vom avea moțiune de cenzură! Avem nevoie de Guvern de uniune națională

Laurentiu Gheorghe | 26.08.2020

Fostul președinte Traian Băsescu consideră că PSD va abandona moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban pentru că nu are niciun interes să vină la guvernare în plină pandemie.

Pe aceeași temă

Fostul președinte Traian Băsescu susține că PSD-ul va abandona moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban. El consideră că după alegerile parlamentare este nevoie de un Guvern de mare uniune națională, asta pentru că trebuie adoptate legi importante pentru a atrage fondurile europene.

„Nici nu va mai fi vreo moțiune de cenzură sau o vor uita sau nu o vor mai discuta. Spuneți-mi și mie ce interes are PSD-ul să vină în plină pandemie la guvernare. PSD-ul a înaintat moțiunea pentru că aveau Congresul, Ciolacu a vrut să nu i se poată reproșa că n-a făcut nimic contra PNL. Ei au rămas într-o relație foarte bună după celebrul USL și îi doare sufletul unul de altul.

Cred că România n-are decât șansa unei majorități largi, indiferent de culoarea politică, un Guvern care să aibă o susținere puternică în Parlament. De ce? Pentru că avem de adoptat legi pentru cele 80 de miliarde de euro de la UE”, a spus Traian Băsescu, la Adevărul Live.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22