Basescu: Ponta si Dragnea se urasc sincer, dar mint. Dragnea s-ar vrea prim-ministru

Paul Cristescu | 01.10.2015

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat ca Victor Ponta si Liviu Dragnea se urasc sincer insa fac un joc politic pentru a incerca sa pastreze guvernarea. Basescu a mai spus ca Ponta nu mai are nicio sansa sa recupereze sefia PSD.

Pe aceeași temă

 

"Nu. Partidul, nu (il mai recupereaza Ponta - n.red.). Ma uitam la un om care nu m-a menajat deloc, Catalin Ivan. Este un tip curat, europenizat, care ar fi putut fi o solutie exceptionala. Nu cred ca vine la PMP", a spus Basescu la Adevarul Live.

 

Fostul presedinte considera ca Ponta si Dragnea fac un joc politic si ca, in realitate, "se urasc sincer". "Cred ca se urasc sincer, insa au ipocrizia socialistilor de tip vechi, care sunt in stare sa minta fara limite si sa se pupe. Sunt in stare sa se pupe pe gura desi se urasc sincer. Dragnea s-ar vrea si prim-ministru si sunt sigur ca va incerca un astfel de joc. Santajeaza presedintele sa puna un pesedist. Un santaj ordinar", a precizat Basescu, conform ziare.com
 

CITITI SI: Liviu Dragnea: PSD, dispus sa coopereze cu președintele și cu opoziția, pentru a construi un proiect de țară

 

El crede ca presedintele Klaus Iohannis greseste in aceasta situatie: "Cred ca presedintele greseste. Dupa ce a vazut ca aceasta majoritate este betonata, trebuie sa ia nota ca PNL nu poate sa preia guvernarea. I-as chema la Cotroceni. L-ar lasa in offsaid pe Victor Ponta si pe Dragnea si pe domnul general. In acest moment, pasul care este de facut este invitarea la Cotroceni a coalitiei. Le-as spune: suntem toti de acord ca Romania are un prejudiciu cu un premier trimis in judecata. Faceti-mi o propunere pentru un alt premier si eu semnez decretul", a detaliat Basescu.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22