Basescu recunoaste mizele absorbtiei UNPR: bani, sedii si conectarea la banii publici

Dora Vulcan | 13.07.2016

Fostul preşedinte a explicat la RTV că, în urma fuziunii, PMP trece de 50 de consilieri judeţeni, o condiţie pentru a deveni partid subvenţionat de stat. Dacă va obţine 5% la alegerile de la sfârşitul anului, PMP va fi conectat la banii publici.

Pe aceeași temă

 

 

Ziua de marţi, 12 iulie, a adus una dintre surprizele politice ale anului 2016: fuziunea PMP-UNPR. Abia miercuri, 13 iulie, Traian Băsescu, liderul unic al noului PMP, a dezvăluit mizele concrete ale fuziunii, titreaza stiripesurse.ro.

 

Miza concretă este reprezentată de sediile UNPR. "UNPR are o infrastructură excepţională. Organzaţiile noastre se întâlnesc în parc", a declarat Băsescu.

 

Alta miza a fuziunii este formarea unor grupuri parlamentare. "UNPR are o zestre foarte importantă: parlamentarii veniţi din PPDD. Vom constitui grup parlamentar, care ne va permite să avem oameni în secţii la alegerile parlamentare", a mai precizat liderul PMP.

 

Întrebat cum va colabora cu oamenii veniţi din UNPR, după ce i-a numit la un moment dat "trădători", Băsescu a explicat: "În politică se pot spune foarte multe lucruri. Dacă aş ţine cont de tot ce mi s-a spus mine, nu aş mai putea face politică, aş sta numai cu soţia."

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22