Basescu spune ca o sa discutie cu fiica sa despre candidatura

A. P. | 10.03.2009

Pe aceeași temă

Traian Basescu a afirmat intr-o emisiune la TVR 1 ca va avea o discutie lamuritoare cu fiica sa pe tema candidaturii sale la alegerile europarlamentare.
"Trebuie sa avem o explicatie. Nu stiu daca o sa mai candideze sau nu dupa aceasta discutie. Decizia ii apartine", a afirmat seful statului in contextul criteriilor de integritate impuse de Alina Mungiu Pippidi pentru a figura pe lista PDL pentru europarlamentare.


"Femeia asta are 28, 29 de ani. Nu am mai vorbit cu ea de o luna. Cand era intr-o relatie cu baiatul lui Hrebenciuc, mi s-a spus ca sunt autoritar si au sarit toti pe mine. Cand o sa-si faca timp, o sa discute cu ta-su si ta-su cu fii-sa. N-am fost niciodata brutal cu ele chiar daca, uneori, m-au mai suparat fetele. O sa discut cu fii-mea. O sa vorbesc frumos, oricum. Dar trebuie sa avem o explicatie. Nu stiu daca o sa mai candideze sau nu dupa aceasta discutie. Decizia ii apartine", a dat asigurari presedintele Romaniei.


Totodata, Traian Basescu s-a aratat dezamagit de gestul Alinei Mungiu-Pippidi care, in opinia sa, ar fi trebuit sa-l sune daca avea vreo indoiala cu privire la neimplicarea sa in punerea Elenei Basescu pe lista PD-L pentru europarlamentare. "Putea sa dea un telefon inainte sa o critice public", a spus Basescu.


In martie 2008, presedintele a declarat razboi presei in urma "campaniei duse impotriva fiicei sale": "Este vorba de familia mea, de campanie pe care greii presei, adevarati barbati, au declansat-o de mai bine de o luna impotriva unui copil, fie el si copiulul presedintelui. Un copil inca prea timid care a fost supus unor adevarate campanii de analisti de tip-tonomat. Ii bagi fisele in euro de la patron si el apare la televizuni si in presa scrisa si spune ce-i place patronului. Astia sunt analistii de tip-tonomat, servitorii credinciosi ai celor care le baga pachetele cu euro si ei isi recita calomniile", afirma seful statului la vremea respectiva.


Cu toate acestea, Traian Basescu nu a ezitat s-o ironizeze public pe fiica sa pentru greselile de gramatica si pentru deja faimosul "succesuri".

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22