Basescu: Trei oameni din ochipa mea ii aresteaza pe ceilalti trei. Udrea, Bica, Georgescu nu au luat spaga

T.d. | 21.04.2015

Pe aceeași temă

Alina Bica, Horia Georgescu si Elena Udrea au facut parte, alaturi de Kovesi, Livia Stanciu si Florian Coldea, din echipa cu care Traian basescu a “modernizat statul”, sustine fostul presedinte. El a reafirmat marti ca nu crede ca Bica, Georgescu sau Udrea au luat mita.

"Pentru mine doamna Bica, Georgescu de la ANI, Elena Udrea alaturi de Kovesi, Stanciu, Coldea au fost din echipa mea, in care eu am crezut si cu care am transformat institutii", a spus acesta, intr-o interventie telefonica la B1 TV, potrivit HotNews.

Acum, "trei oameni din echipa mea aresteaza alti trei oameni tot din echipa mea si nu imi place deloc. Au fost echipa mea cu care am modernizat statul. E greu pentru un presedinte sa vada ca trei aresteaza pe alti trei", a spus acesta.

Fostul presedinte a precizat ca se bucura "foarte mult" pentru faptul ca Alina Bica va fi cercetata in stare de arest la domiciliu si a afirmat ca isi doreste sa o viziteze pe aceasta: "Daca nu are restrictii sa se intalneasca cu mine, o voi vizita acasa, daca doreste si dansa".

"M-as bucura enorm daca doamna Bica ar fi de acord sa-i fac o vizita", a spus Basescu, adaugand ca aceasta este un "profesionist desavarsit" si are "o anume statura morala".

El a sustinut din nou ca Udrea, Bica si Horia Georgescu nu ar fi primit mita: "Nu pot sa cred ca Bica sau Georgescu au luat spaga cum nu pot sa cred ca in birou la Elena Udrea a ajuns o geanta cu 900.000 de euro".

In ce il priveste, Basescu a sulbiniat ca nu ii este frica de nimic.

"Pe mine nu are nici cine ma santaja in Romania, nu are nici cine sa ma puna la colt", a spus fostul sef de stat.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22