Bădălău, pregătit de debarcare: Cel mai bine m-am simțit în funcția de membru. Acasă e mai bine

Dora Vulcan | 05.03.2018

Niculae Bădălău pare resemnat după ce l-a înfruntat pe Dragnea afirmându-se de partea fostului premier Mihai Tudose. Înainte de ședința CEx al PSD de luni, care pregătește congresul de reconfirmare a lui Dragnea, președintele executiv al PSD, a sugerat că se va întoarce la filiala sa locală din Giurgiu.

Pe aceeași temă

 

 

 

Președintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, a declarat luni, înainte de CEx, că nu s-a hotărât dacă va mai candida pentru această funcție, chiar dacă anterior Liviu Dragnea declarase că-l va susține.

 

 

„Cel mai bine m-am simțit în funcția de membru. Am făcut parte din campania din 2016, județul la care am fost președinte a obținut cele mai bune rezultate din țară și lucrul ăsta mă determină să gândesc în continuare în funcție de decizia CEx, dacă voi candida sau nu. După acest CEx, cu siguranță. Până atunci nu mă hazardez să spun că o să candidez. (...) Așa cum vă spuneam, cel mai bine m-am simțit atunci când am fost președinte de organizație. Acasă este cel mai bine”, a spus Bădălău.

 

 

El pretinde că între el și liderul PSD, Liviu Dragnea, nu a fost niciodată un conflict, având amândoi aceeași țintă:„modernizarea partidului”.

 

 

Dragnea:  Nu știu dacă va rămâne, eu spun că-l susțin

 

 Dragnea a declarat în fața jurnaliștilor că îl va susține pe Nicolae Bădălău în funcția de președinte executiv al partidului: „Nu știu dacă va rămâne. Eu spun că-l susțin pe Nicolae Bădălău.”

 
 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22