Berceanu: Nu am spus că nu vin la comisie, ci doar am întrebat cine plăteşte distracţia

E.b. | 06.06.2017

Radu Berceanu, fostul preşedinte al PDL Dolj, a declarat marţi că nu a spus că nu intenţionează să vină la Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009, ci doar a întrebat, printr-un SMS, cine plăteşte ”toată distracţia”.

Pe aceeași temă

 

Niciodată nu am spus sau scris că nu o să vin la comisie. Eu am fost invitat miercuri la ora 15:00 printr-un SMS în care se spunea că trebuiesă vin azi (marţi – n. r.) la 11.00 şi eu tot prin SMS am întrebat cine plăteşte toată distracţia, pentru că cine se distrează trebuie să şi plătească – cel puţin aşa ştiu eu. Şi nu mi s-a mai răspuns nimic. Drept urmare, nu ştiu cine a tras concluzia că nu vreau să mă prezint la comisie sau că refuz sau că m-am gândit să nu mă prezint şi că m-am răzgândit – nu”, a declarat Radu Berceanu înainte de a intra la comisia de anchetă pentru a fi audiat, conform News.ro.

 

El a precizat că a mai trimis un SMS comisiei marţi dimineaţă pentru a întreba ”cum a rămas” şi că i s-a răspuns să facă cerere pentru a-i plăti Senatul deplasarea la Bucureşti.

 

Nu ăsta era scopul, că eu nu am o problemă cu plătitul, am o problemă cu modul în care se fac lucruile astea, pentru că poate altcineva nu are chef să vină de la Suceava când i se năzare oricui ca să fie întrebat, chemat, aşa mai departe”, a mai spus Berceanu.

 

Preşedintele Comisiei parlamentare de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009, social-democratul Mihai Fifor, l-a ironizat marţi pe Radu Berceanu declarând că se gândise să facă o chetă pentru a-i plăti fostului ministru democrat-liberal transportul până la Bucureşti, dar a precizat că până la urmă acesta a confirmat prezenţa la comisie.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22