Bichineţ cere economii, pentru ca DNA şi SRI să dea un procuror pentru fiecare parlamentar

E.b. | 16.01.2017

Deputatul Corneliu Bichineţ a afirmat, în cadrul dezbaterilor privind bugetul Camerei, că temperatura în plen este prea mare şi ar trebui făcută economie, mai ales că e "toropeală" şi parlamentarii adorm.

Pe aceeași temă

 
 

În opinia lui Bichineţ (PMP) banii astfel economisiţi ar trebui să meargă la DNA şi la SRI pentru a avea un procuror "pe cap de om" în Parlament, conform News.ro.

 

El a venit la microfon plângându-se de temperatura prea mare din sala de plen.

 

"Pentru a face economie şi activitatea noastră să fie mai eficientă, v-aş ruga să reglaţi prin cei care sunt la tehnic şi la administrativ temperatura în Camera Deputaţilor şi Senatului, pentru că este o toropeală îngrozitoare şi cei care sunt mai în vârstă - nu mă refer la mine, că sunt viguros - riscă să fie adormiţi înainte de vreme şi eu ştiu cum sunteţi dumneavoastră, acolo sus, să nu aibă cine să vă trezească la urmă", a spus Bichineţ.

 

Deputatul a adăugat că are o şi altă propunere, ca banii suplimentari să meargă la SRI şi la DNA, pentru ca instituţiile să aibă mai mulţi procurori.

 

"Toate economiile care se fac la bugetul Camerei Deputaţilor să fie transferate automat la SRI şi la DNA, şi să avem pentru fiecare parlamentar, pe cap de om, câte un procuror", a spus Corneliu Bichineţ.
 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22