Biroul Permanent National al PSD: Rovana Plumb, desemnata in unanimitate sef interimar al social-democratilor

Fara Autor | 15.07.2015

Pe aceeași temă

Rovana Plumb va rămâne interimar la PSD, informează B1 TV, după ce membrii Biroului Permanent al partidului au desemnat-o în unanimitate pe acest post rămas liber după demisia lui Victor Ponta.

 

Rovana Plumb rămâne și la minister

 

Plumb le-a mulțumit "colegilor care au participat la ședință pentru încrederea acordată de a asigura interimatul președiției PSD", precizând că este "o mare onoare" pentru ea.

 

În timpul ședinței, s-a aflat pe surse că ei I s-ar fi cerut să aleagă între rămânerea la Ministerul Muncii și interimatul la PSD.

 

După încheierea ședinței, ea a declarat că au fost doar două opinii în acest sens: "Nu mi s-a cerut să renunț la minister. Au fost două opinii", a spus Rovana Plumb.

 

Ea a mai afirmat că a avut o discuție cu Liviu Dragnea, dar că această "discuție nu este publică".

 

PSD rămâne la guvernare

 

"Toți colegii mei au solicitat continuarea guvernării, cu guvernul condus de prim-ministru Victor Ponta și alături de aliații noștri, UNPR și ALDE. De altfel la ședința Biroului Permanent, Gabriel Oprea și-a reafirmat susținerea totală față de continuarea guvernării alături de Victor Ponta", a precizat Rovana Plumb, citată de B1 Tv.

 

 "Această misiune pe care am primit-o o voi putea duce la îndeplinire, dar cu ajutorul colegilor din partid. Îmi sunt alături toți colegii. PSD când a trecut prin momente grele a fost unit și a depășit problemele", a mai spus aceasta.

 

Rovana Plumb a mai declarat că "Victor Ponta este un lider incontestabil" și este suținut de toți colegii de la guvernare.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22