Biroul Politic Național al PNL a validat candidaturile pentru alegerile locale, nu și la Capitală

Redactia | 16.07.2020

Premierul Ludovic Orban a susținut miercuri o conferință de presă la sediul PNL, după ședința Biroului Executiv Național în care conducerea partidului a validat candidaturile pentru alegerile locale.

Pe aceeași temă

Orban a precizat că nu au fost încă validate candidaturile pentru sectoarele din București, unde se poartă în continuare negocieri. Conferința premierului a fost bruiată de câțiva protestatari care au scandat împotriva legii carantinei.

„Au fost validați candidații în județele României cu excepția a patru județe, Brăila, Giurgiu, Bihor și în București, cu excepția candidaturii lui Nicușor Dan. Am stabilit candidați cu experiență, integrii. Obiectivul candidaților noștri este acela de a se prezenta în fața alegătorilor cu proiecte pentru dezvoltarea comunităților locale”, a declarat premierul Ludovic Orban, după ședința BEX.

Premirul a precizat că în București continuă negocierile cu partidele de dreapta.

În timpul declarațiilor, aproximativ 15 contestatari ai Legii carantinei au protestat în fața sediului PNL. Aceștia au strigat „Opriți legea dictaturii!”, „Să vă fie rușine!” sau „Ați băgat frica în români”. Premierul Ludovic Orban și-a continuat însă conferința de presă.

În timp ce Orban anunța că liberalii au stabilit o parte din candidații la alegerile locale, pentru primăriile de municipii, un grup de 15 protestatari l-au huiduit și au strigat să nu treacă legea carantinării, aflată la vot final în Senat. „Opriți legea”, „Să vă fie rușine”, „Nesimțiților”, „Ludoviceee, trezește-te, bă!”, „Mincinoșilor”, au strigat protestatarii. Ludovic Orban nu a oprit conferința de presă și a rămas să răspundă întrebărilor presei.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22