Blaga: Emil Boc s-a inscris in cursa pentru Primaria Cluj

T.d. | 03.08.2015

Pe aceeași temă

Fostul premier Emil Boc s-a inscris in cursa pentru desemnarea candidatului liberal pentru primaria Cluj-Napoca, a spus luni co-presedintele PNL Vasile Blaga.

Blaga a fost intrebat, dupa sedinta BPN, daca s-au lamurit lucrurile in ceea ce priveste candidatura pentru Primaria muncipiului Cluj-Napoca, respectiv daca Emil Boc va mai candida din partea PNL pentru functia de primar.

"Am avut aseara o discutie cu dansul si am vazut si lista de azi dimineata prezentata de Cluj. Da, s-a inscris in cursa, sigur ca eu l-am inteles pe domnul Boc, are o problema ca lumea a spus ca el conditioneaza... nu conditioneaza, este o problema mai complicata legata de situatia gunoaielor menajere de acolo, nu se termina o lucrare care este pe fonduri europene, el isi rezolva o problema temporar, o rampa temporara, il ajuta in acest sens - si multumesc - domnul primar din Oradea. Lucrurile sunt OK", a raspuns copresedintele PNL, potrivit Ziare.com.

Asta dupa ce co-presedintele PNL Cluj Daniel Buda declara ca Emil Boc a instiintat conducerea judeteana si nationala a formatiunii ca, la acest moment, este preocupat doar de problemele proiectelor cu fonduri europene de 150 de milioane de euro si deseurilor si apreciaza ca ar fi prematura evaluarea unei candidaturi ferme.

Singura persoana care si-a depus candidatura in cadrul PNL pentru functia de primar al municipiului Cluj-Napoca este actualul presedinte al Consiliului Judetean Cluj, Mihai Seplecan.

El si-a depus candidatura si pentru Consiliul Judetean Cluj, pentru a figura pe lista de consilieri judeteni, dar si pentru functia de presedinte al CJ Cluj, desi acest lucru nu s-a cerut, intrucat nu este o functie aleasa de electorat, in conditiile in care, in 2016, seful CJ va fi ales din randul consilierilor.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22