Bănci cu gard în față, la Timișoara. Executantul spune că așa era proiectul Primăriei

Iulian Popescu | 31.01.2016

Într-un parc din Timișoara au fost instalate bănci noi, dar a apărut și un gard de lemn așezat în fața acestora, care le face practic de nefolosit. Constructorii spun că au urmat planul întocmai, de teamă că altfel nu îşi primesc banii.

Pe aceeași temă

 

După ce poze cu această bizară amenajare au început să circule pe internet spre amuzamentul tuturor, Primăria a cerut constructorului să scoată gardul din fața băncilor și să-l mute în spatele lor. Aceste noi lucrări, de mutare a gărdulețului, se desfășoară acum, în weekend.

 

Muncitorii care acum mută gardul în spatele băncilor recunosc că n-au mai realizat niciodată o astfel de lucrare ciudată. Dar spun că nu și-au permis să pună gardul în spatele băncilor, de la început, de teamă că nu vor primi banii pe lucrare dacă nu respectă la milimetru proiectul primit de la Primărie.

 

„Eu ca și constructor vă spun că așa era desenat. (Reporter: Cu gardul în față era desenat?) Bineînțeles”, potrivit unui dialog redat de Digi24.

 

Proiectul de reabilitare al parcului care include montarea gardului și a băncilor a costat două milioane de lei. Niciun reprezentant al Primăriei Timişoara nu a fost de găsit pentru a lămuri situaţia gardului, precizează Digi24.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22