Bodea, demisionat din PNL după susținerea lui Chirica, în tandem cu Chichirău pentru primăria Iași

Redactia | 19.06.2020

USR-PLUS îl susține Marius Bodea, demisionat din PNL, pentru șefia consiliului județean Iași și pe Cosette Chichirău pentru primărie.

Pe aceeași temă

Cele două partide au anunțat că au decis să renunțe la orgolii și să ofere electoratului o „alternativă reală”, pentru ca Iașiul să iasă din „umbra incompetenței și a intereselor mafiote”.

Marius Bodea a demisionat din PNL după ce partidul a anunțat că-l va susține pe Mihai Chirica, dat afară din PSD pentru criticile la adresa lui Liviu Dragnea, pentru primăria Iași.

Comunicatul USR-PLUS

În ultimele 6 luni ne-am aflat la masa negocierilor cu colegii din Alianță.

Ne-am așezat la discuții având un singur obiectiv: să oferim ieșenilor posibilitatea de a alege dintre cei mai buni candidați. Azi, o primă etapă a negocierilor s-a încheiat și venim către voi cu un prim rezultat.

Negocierea politică este un proces lung și deseori provocator. În contextul politic actual, unitatea noastră este cea mai importantă. Sondajele demonstrează că doar împreună, ca Alianță, avem capacitatea să câștigăm alegerile locale.

Vom avea o campanie articulată, așa cum o așteaptă alegătorii noștri, prin care îi vom convinge și pe cei nehotărâți să aleagă candidații Alianței si programele politice realizate pentru progresul și bunăstarea comunității.

Avem datoria să renunțăm la orgolii în fața electoratului și să construim o alternativă reală pentru clasa politică actuală. Iașul merită să iasă din umbra incompetenței și a intereselor mafiote. Stă doar în puterea noastră să-i convingem pe toți că suntem cei mai buni și singura alternativă viabilă.

Rezultatele negocierilor încheiate astăzi, 18 iunie, la Iași sunt:

candidatul unic al Alianței pentru funcția de primar al Municipiului Iași va fi candidatul propus de USR, Cosette Chichirau;

candidatul unic al Alianței pentru funcția Președinte al Consiliului Județean Iași va fi candidatul propus de USR, Marius Bodea;

Începând cu săptămâna viitoare vom discuta pe localitățile din zona metropolitană, urmând ca în a treia etapă să venim cu detaliile referitoare la Pașcani, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlau, precum și celelalte UTA-uri.

Monica-Elena BERESCU, Președinte PLUS Iași

Cosette CHICHIRAU, Președinte USR Iași

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22