Bogdan Stanescu, cu 25 de functii la stat, propus pentru CA al Nuclearelectrica

E.b. | 10.04.2017

​Ministerul Energiei, in calitate de actionar al Nuclearelectrica, a facut opt propuneri pentru functiile de membri ai Consiliului de Administratie ai companiei, in conditile in care mandatele celor de acum expira pe 25 aprilie 2017.

Pe aceeași temă

 

  

Unele sunt controversate. Pentru doua persoane, exista intentia de a fi prelungit mandatul cu inca patru ani: Daniela Lulache, membru CA si actulul director general, cunoscuta pentru apropierea sa de sefii ALDE, si Bogdan Stanescu, renumit pentru cele 25 de functii din partea statului. Ceilalti sunt propusi ca membri interimari pe 4 luni, majoritatea dintre ei neavand nicio pregatire in domeniu, screie HotNews

 

Propunerile vor fi discutate in sedinta AGA din 24 aprilie. Legat de numirile in CA, exista doua puncte pe ordinea de zi a sedintei AGA. Primul punct se refera la numirea a sase membri, cu mandat plin, pe o perioada de 4 ani. Aici exista doar doua propuneri: Daniela Lulache si Bogdan Codrut Stanescu. 

 

Al doilea punct de se refera la numirea unor membri provizorii, pe o perioada de 4 luni. In acest caz au fost propusi opt, dintre care doi sunt Daniela Lulache si Bogdan Codrut Stanescu, doi sunt profesionisti din domeniu, Florin Tatar si Cristian Gentea, restul fiind, pur si simplu, persoane sustinute politic. Nu toti cei propusi vor ajunge administratori, avand in vedere ca la aceasta companie, Consiliul de Administratie este format din sapte membri, din care unul este al Fondului Proprietatea, actionar minoritar.

 

CITESTE TOT ARTICOLUL

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22